Kérdéses az EA Sports MMA jövője

Az EA Sports még nem döntött arról, hogy fog-e a jövőben még MMA játékokat csinálni. "Egy olyan jövőre nem szívesen gondolnék, amiben nem kell küzdenünk." - nyilatkozta Andrew Wilson.

Kérdéses az EA Sports MMA jövője

Az EA Sports még nem döntött arról, hogy fog-e a jövőben további MMA játékokat csinálni. "Egy olyan jövőre nem szívesen gondolnék, amiben nem kell küzdenünk." - nyilatkozta Andrew Wilson.

"Ami pedig azt illeti ami jelenleg folyik a sportban az UFC és Strikeforce között, az biztos, hogy hatással van a mi ottani mozgásterünkre is." Wilson ezzel a Strikeforce UFC általi felvásárlására célzott, előbbi az EA Sports MMA licencelője. Mivel a rivális kiadónak, a THQ-nak exkluzív licenc szerződése van az UFC-vel és a Strikeforce így már nem megoldás az EA-nak, így tényleg elég bizonytalan a játékszéria jövője.

"Dale Jacksonon [EA Sports MMA producer] kívül talán én vagyok a legnagyobb MMA rajongó nálunk" - folytatta Wilson. "Régen kalóz VHS kazettákon néztem a meccseket fekete-fehérben. A Gracie családdal jiu-jitsut tanultam, hatalmas rajongója vagyok a sportnak. Szóval ez nem egy határozott 'nem', de még nem is 'igen'. Szeretnénk mi is ott lenni, nem adjuk fel könnyen, csak azt kell kitalálnunk, hogy hogyan."

Egy biztos, nem maradtok MMA játék nélkül, de azért reméljük, hogy az UFC Undisputed mellett megmarad a kihívó EA Sports MMA is.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward