Képen a citromsárga SGS10e

Képen a citromsárga SGS10e

A Samsung a Galaxy Note9 esetében már villantott egy hivalkodó színkombinációt a kék házba bújtatott citromsárga tollal, idén pedig még tovább mehet. Néhány napja már lehetett olyan pletykákat hallani, hogy a Galaxy S10e okostelefon megvásárolható lesz citromsárga kivitelben is, most pedig már képünk is van arról, hogyan festhet majd ez a felsőkategóriás okostelefon.

Galéria megnyitása

A fekete, zöld és gyöngyház fehér kivitelek mellé érkező citromsárga mobil finoman szólva is feltűnő jelenség, de igazából a frontján nem lehet látni az extrém színárnyalatot, ugyanis a vékony káva fekete marad ennél a kivitelnél is, mint a többieknél. Viszont a gyenge minőségű, kiszivárgott renderen úgy tűnik, hogy a fémből készülő keret már enyhén sárgás árnyalatú lesz. Az alábbi képen megfigyelhető a legolcsóbb Galaxy S10 variáns minden eddig ismert színváltozata, és a különböző ruhába bújtatott eszközök esetében azt is ki lehet szúrni, hogy a vállalat különböző gyári háttérképet fog társítani az eltérő színekhez.

Galéria megnyitása

Az érkező készülékekkel kapcsolatosan folyamatosan látnak napvilágot a különböző információk, ezúttal is van a specifikációkra vonatkozó friss adat. Egy a Twitteren megjelent bejegyzés alapján az összes friss Galaxy S modell ugyanolyan, 8,1 milliméter vastag lesz. A legkisebb, 5,8 hüvelykes megjelenítővel szerelt Galaxy S10e felülete 142,5 x 70,5 milliméteres lehet, a Galaxy S10-nél a 6,1 colos panel 149,9 x 71,6 mm-es keretbe lehet majd foglalva, a 6,4 hüvelykes Super AMOLED egységgel felvértezett Galaxy S10+ pedig 157 x 75,3 milliméteres vonalak határolhatják majd.

A Samsung február 20-án fogja bemutatni az újdonságokat, amikről szép lassan már szinte minden információ kiderül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap