Képeken az Oppo Find X3 Pro új dizájnja

Képeken az Oppo Find X3 Pro új dizájnja

A napokban az Oppo elárulta, hogy mikor fog bevetésre kerülni a Find X3 Pro okostelefon, más forrásból pedig napvilágot látott több kép is arról, hogy milyen formavilággal érkezhet majd a gyártó csúcskategóriás mobilja.

A Weibo közösségi oldalon számolt be arról a gyártó, hogy a Find termékcsaládnak a következő zászlóshajója tavasszal futhat majd be. A jelenlegi tervek szerint márciusban lesz majd az okostelefon leleplezése, ekkor kerülhet sor a bemutató eseményre. Az előző években ez aránylag korai lett volna, idén viszont már most egymást követik a Snapdragon 888 mobilplatformot alkalmazó okostelefonok, szóval nem az első között fog befutni a Find X3 Pro.

Részleteket arról nem árult el az Oppo, hogy milyen lehetőségeket tartogat majd az okostelefon, azon túl, hogy a Qualcomm legújabb mobilplatformját vonultatja majd fel, de ez igazából nem volt titok eddig sem. Korábbi hírek szerint itt már olyan képernyőt fog használni a vállalat, ami adaptív szinkronizáció mellett lesz képes 120 Hz-es megjelenítésre, ezáltal az élmény és az üzemidő is pozitív irányba fog eltolódni. Állítólag 6,7 colos lesz a panel, biztosan OLED alapot használ majd, a felbontása pedig 1440p-s lehet majd.

Galéria megnyitása

Mostanra napvilágot látott néhány kép, amik elvileg már a Find X3 Pro mobilt ábrázolják. Ezeken azt lehet látni, hogy az ívelt formavilágnál marad majd az Oppo, és ezt még magasabb szintre is fogja emelni, ugyanis a kamerapúp és a hátlap síkjának az átmenete is „lankás” lesz. Az összhatás egyáltalán nem rossz, bár egy kicsit szokni kell a látványt, ahogy a Galaxy S21 esetében is.

Egészen elegáns hatása van a masinának, viszont az kérdéses, hogy a tokgyártók mit szólnak majd ehhez a kialakításhoz. Hiszen a védelem szempontjából eléggé nehéz terepnek tűnik ide megfelelő tokot tervezni. Szépen a kamerapúpot nagyon nehéz megoldani, az a legjobb, ha nincs ilyen, de sajnos ez a fejlett kamerarendszerek mellett már nem igazán kivitelezhető. Az utóbbi időben az LG Velveten túl szinte nem is volt más eszköz, ahol a tervezők ezt el tudták tüntetni.

Galéria megnyitása

Fém keretbe foglalva jön majd az Oppo Find X3 Pro, a különleges formát öltő hátlap terén pedig többféle anyaghasználatot lehet várni, és a jelek szerint lesz műbőrrel bevont megoldás és üvegszerű (kerámia?) kivitel is. Kiszivárgott információk szerint egyébként a kamerapúp rejteni fog egy fejlesztés alatt álló, 50 megapixeles Sony szenzort a főkamera esetében, és ugyancsak egy 50 MPixeles egységet az ultra-széles látószögű képalkotónál. Ezeken felül lesz egy zoomolásra alkalmas lencserendszer, ami 25-szörös közelítésre lehet képes, és elvileg ezt lehet majd makrózásnál is használni. Plusz egy negyedik kamera is látható a hátlapon, de erről még pletykák szintjén sem esett szó.

A jelek szerint az idei évben a gyártók sokat variálhatnak majd a kamerapúpoknak a kialakításával, de az eddig látottak alapján csak azt tudjuk mondani, amit már fentebb is említettünk: a legjobb az, ha nincs ilyen kitüremkedés, ha pedig van, akkor kár is vele vesződni, mert igazán jó megoldás valószínűleg nincs, csak a tokok gyártása lesz nehezebb az extravagánsabb dizájnok miatt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap