Képeken a Samsung érkező kihajtható csúcsmobilja

Képeken a Samsung érkező kihajtható csúcsmobilja

A Samsung idén is elkészíti a W-szériás kagylótelefonját, aminek a belsejében ugyan még nem egy egybefüggő megjelenítő lesz felfedezhető, de az borítékolható, hogy az elődeihez hasonlóan prémium terméknek ígérkezik. Tavaly a Samsung W2018 (ez szerepel a borítóképen) 2000 dollárba került, az idei modell pedig még drágább lehet.

A Samsung W2019 előre láthatólag decemberben vagy legkorábban novemberben kerülhet bemutatásra, viszont az illetékes kínai hatóságok már alapos tesztelésnek vetették alá az okostelefont. A TENAA révén sajnos a specifikációt illetően nem túl sok információhoz jutottunk hozzá, de több kép is napvilágot látott, amelyek alapján már kijelenthető például az, hogy ezúttal is kettő kijelzővel kell számolni, lesz egy panel belül és kívül is, valamint továbbra is adott a fizikai gombsor, és a szelfikamera sem hiányzik a benti kijelző fölül. A lencsevégre kapott szerkezet fekete és rózsaarany színkombinációjú burkolattal lett ellátva, szóval ilyen ruhában már biztosan hozzá lehet majd jutni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A W2019 rendelkezik a megszokott bekapcsoló és hangerő billentyűkön túl egy dedikált Bixby gombbal is a keretén, ennek a megnyomásával azonnal elérhető a Samsung saját digitális asszisztense, ami kiváltképp az okostelefon vezérlésében jeleskedik a rivális megoldásokhoz képest. Az ujjlenyomat-olvasója ennek már nem a hátoldalán látható, hanem ez is az oldalára került. Dualkamerát kap a készülék, és minden bizonnyal itt is variálható lesz a rekesznyílás, ez ugyanis a W2018 modellnél jelent meg először tavaly (ott F/1.5 és F/2.4 volt választható). A társkamera itt a feltételezések szerint kétszeres nagyítási lehetőséget fog biztosítani. A Samsung elképzelhető, hogy az új generációs kihajtható mobiljánál is tartogat majd olyan megoldásokat, amik később a Galaxy S és a Galaxy Note készülékeknél is megjelenhetnek. Ami még biztosnak tűnik a W2019 kapcsán, hogy a Qualcomm Snapdragon 845 mobilplatformot vonultathatja majd fel, bár hivatalos forrás ezt nem erősítette meg egyelőre.

A Samsung ezt az okostelefont elsősorban Kínába szánja, ahol a mai napig megvan a hagyománya a kihajtható készülékeknek, és sokan hajlandóak is egy ilyen konstrukcióért elképesztő összegeket kiadni. A W2019 esetében akár 17 000 jüan is lehet az ajánlott fogyasztói ár, ami közel 2500 dolláros összeget jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap