Képeken a harmadik generációs Apple AirPods

Nagyon sok dologban hasonlít majd az AirPods Próra az újdonság, miközben állítólag nem fog növekedni az ára az aktuális AirPodshoz képest.

Képeken a harmadik generációs Apple AirPods

Az Apple belátható időn belül előrukkolhat az AirPods következő kiadásával, ami elvileg jelentős változáson fog átmenni a korábbi modellekhez képest. Az eszköz érkezéséről már hónapokkal ezelőtt is voltak pletykák, most azonban már nagyjából borítékolható, hogy az Apple tavaszi eseményén fog ez reflektorfénybe kerülni.

Általában márciusban szokta az Apple megtartani az új év első nagyobb bemutatóját, amelynek a szereplői általában a viselhető kiegészítők és a táblagépek, alkalomadtán pedig becsúszik néhány egyéb termék is. Szóval adja magát, hogy a vállalat ennek a keretében állítsa rajthoz az új AirPods modellt. Elemzők szerint idén március 16-án lehet majd ez a bemutató, de ez még nem hivatalos.

Galéria megnyitása

Eddig az Apple tervezői az AirPods fülhallgatóknál a félig nyitott kialakítást tartották a megfelelő útnak. Az AirPods Pro volt az első teljesen vezeték nélküli fülhallgatója a vállalatnak olyan kivitelben, ami már a hallójáratba illeszkedve, egy szilikonharanggal kizárta a külső zajokat. Most pedig eljöhet az a pont, hogy már az egyszerű AirPods is ilyen felépítéssel fog szolgálni. Ebből fakadóan a harmadik AirPods generáció már közelebb áll majd a Pro modellhez, mint a szimpla valódi vezeték nélküli társaikhoz.

Az 52 Audio által nyilvánosságra hozott képeknek köszönhetően már pontosan láthatjuk, hogyan nézhet majd ki a kiegészítő. A renderek egészen jó minőségűek, és nem meglepő módon fehérben mutatják a fejlesztés alatt álló AirPods fülhallgatót.

Galéria megnyitása

Nemcsak abban változik majd az AirPods kialakítása, hogy már belecuppan majd az emberek fülébe, hanem más módosítás is megfigyelhető. Ugyancsak az AirPods Prótól megörököli ez a megoldás a rövidebb szárat is, ennek köszönhetően kevésbé lesz hivalkodó az eszköz, és kisebb eséllyel akadnak bele dolgok, így például ruhák. Az új ruhába öltöztetett eszköz a rokoni szálak miatt „prémiumabb” benyomást tesz majd az érdeklődőkre.

Állítólag a fejlettebb érintésvezérlést is átveszi majd az Apple az AirPods esetében. Ettől kezdve már nem kizárólag az egy és két érintéses gesztusokkal lehet majd használni a valódi vezeték nélküli fülest. Ez a megoldás is a Pro jelzővel illetett termékből fog származni, tehát bőven lesznek itt olyan fejlesztések, amik hozzájárulnak majd a jobb felhasználói élményhez.

Galéria megnyitása

Az eddigieknél is izgalmasabb az a része a pletykáknak, hogy állítólag még az aktív zajszűrési technológiát is megkaphatja majd az AirPods. És a fejlesztések során a termékben bevetésre kerülhet a nyomáscsökkentő kamra. Plusz még a térbeli hangzást is biztosíthatja a vállalat, ami legutóbb az AirPods Max esetében hallatott magáról, de ezt is támogatja az AirPods Pro is. Ha pedig már itt tartunk, akkor azt is hozzá kell tenni, hogy az üzemidő kapcsán 5 óráról pletykálnak. Nem meglepő módon ebben is hasonlíthat majd az AirPods Próra a kiegészítő.

Az Apple nagy változtatásokra készül, és érdekes módon mér olyan híreszteléseket is lehet hallani, hogy az ár nem követi majd a funkcionális változásokat. Tehát nem lesz drágább az AirPods, miközben számos dologban ugyanazt nyújtja majd, mint a jóval több pénzért mért AirPods Pro.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap