Kedvező árú mobillal bővült tovább az LG kínálata

A W10 Alpha egy nyolcmagos alapokon FullVision kijelzővel állt a kamerák kereszttüzébe.

Kedvező árú mobillal bővült tovább az LG kínálata

Az LG a napokban rántotta le a leplet a K-széria legújabb tagjairól, és a három középkategóriás masina mellé most befutott egy W-szériás megoldás is. Sajnos, ahogy azt látni fogják olvasóink, ez biztosan nem a piac legjobb ajánlata, de azok a márkahű vásárlók, akik nem szeretnének sokat költeni, megláthatják benne a potenciált.

Galéria megnyitása

A W10 Alpha egy 5,71 hüvelykes megjelenítővel került bevetésre, ami FullView Display kialakítású, szóval vékonyak a kávái, de azért felül meg kell barátkozni egy apró bemetszéssel a kamera számára. A felhasznált panel 1520 x 720 képpontos felbontással rendelkezik és IPS technológiás az alapja.

Az eszköz még az Android 9.0 operációs rendszerrel érkezik, ami nem éppen örömteli, de legalább az LG UX grafikus felhasználói felület révén sok jó extra lehetőséggel fog szolgálni a vásárlók számára. Egyedi ennek például a kamerás applikációja, amiből már nem hiányoznak az MI által segített fotós módok.

Az okostelefon nem bővelkedik a képalkotókban, a régi hagyományoknak megfelelően egy-egy kamera került az előlapra és a hátoldalára is. Az LG a tervezésnél olyannyira nem sokat variált a képalkotókkal, hogy mind a kettő egység 8 megapixeles lett. A főkamera támogatja az automatikus fókuszálást, és ehhez társult egy LED-es villanó is, ennek köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is lehet használni. Ha mozgóképek megörökítéséről lesz szó, mind a kettő kameránál maximum 1080p-s minőséggel lehet számolni.

Galéria megnyitása

Az újdonság az UNISOC SC9863 rendszerchipet vonultatja fel, ami már aránylag használható sebességgel tudja majd mozgatni a készüléket. Ez a lapka legfeljebb 1,6 GHz-ig skálázódhat, de nyolc darab Cortex-A55 mag dolgozik benne, és kapott egy PowerVR GE8322 integrált grafikus vezérlőt is. Az LG friss készüléke egyetlen kivitelben lesz elérhető a tárhely és a RAM szempontjából. 3 GB-nyi rendszermemóriát biztosít a gépezet, a felhasználónak pedig 32 GB-tal kell gazdálkodnia, vagy bővítheti az adattárolót.

Galéria megnyitása

A W10 Alpha kettő hálózati kártya kezelésére lett felkészítve, és dedikált helyei vannak a SIM-eknek a burkolat alatt, ennek köszönhetően nem kell választani a második SIM és a microSD memóriakártya használata között, de sajnos a SIM-eket csak DSDS módban kezeli a gép. Rendelkezik az okostelefon 4G LTE hálózati modemmel, és ezt mindkét hálózati kártya el tudja érni, tovább a VoLTE-vel is meg van toldva, és van itt még Wi-Fi, Bluetooth 4.1 modul, valamint A-GPS vevő is GLONASS-szal.

Galéria megnyitása

A mobil hátlapja szélesen ívelt a peremek mentén, ezért kellemes lesz kézben tartani, de a felhasználó mindenhol műanyagba fut majd a burkolaton, a keret és a hátlap is plasztikból készült. Feketében és kékben lehet majd kapni a szerkezetet. A W10 Alpha 8,9 milliméter vastag, és 147,3 x 71 négyzetmilliméteres a felülete, ami pedig a tömegét illeti, 170 grammot nyom.

Galéria megnyitása

Ujjlenyomat-olvasó nem fért bele a keretbe, helyette lehet gépi tanulást is alkalmazó arcfelismerést beállítani a kijelző felnyitásához. Itt mér Micro-USB került a keretre, és van egy 3,5 milliméteres aljazat is. Az okostelefon egy 3450 milliamperes akkumulátorral lett ellátva, ami elegendő lehet ebben a környezetben az átlagos üzemidő eléréséhez. A gyorstöltésről viszont le kell mondani, ilyen eljárást az újdonság nem támogat.

Az LG W10 Alpha a következő hetekben kerülhet majd a boltok polcaira. Ezért a készülékért nagyjából 140 dollárnak megfelelő összeget kell majd leszurkolni.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap