Keanu Reeves folyamatosan kísért majd minket a Cyberpunk 2077-ben

Úgy tűnik, hogy nagyobb szerepe lesz a játékban, mint gondoltuk volna.

Keanu Reeves folyamatosan kísért majd minket a Cyberpunk 2077-ben

Mindenki nagy meglepetésére a CD Projekt RED bejelentette, hogy Keanu Reeves is szerepelni fog a Cyberpunk 2077-ben. Az általa alakított karakter neve Johnny Silverhand, egy ikonikus karakter a Cyberpunk 2020 szerepjátékból, amire a videójáték is épül.

Az előzetesben azonban furcsa dolog vehető észre: megjelenik egy vizuális hiba, és Keanu Reeves karaktere egy pillanatra eltűnik. A probléma azonban nem a főszereplő szemeivel van, ugyanis Silverhand egyfajta digitális szellemként fog kísérteni minket a játék során. Ami logikus is abból a szempontból, hogy a kánon szerint Silverhand már régóta halott.

Pawel Sasko, a játék egy dizájnere elárulta, hogy Silverhand tényleg egy digitális szellem, aki feltöltöttek a főszereplő V fejében elhelyezett chipre. A karakter szerepéről többet nem nagyon volt hajlandó elárulni, ugyanis a vele kapcsolatos sztori a játék végefelé teljesedik ki, és nem akart semmit lelőni előre.

A lényeg, hogy Keanu Reeves bármikor feltűnhet a játék során, és beszélgethet velünk, sőt, még oltogathatja is a játékost, a karakterkészítés után például néhány káromkodással fűszerezve fejezi ki, hogy szerinte senkit nem fog érdekelni, hogy nézünk ki.

Sasko a karakter hátteréről még a következőt mondta: "Egykoron egy szabadságharcos volt, habár a nagyvállalatok inkább terroristának neveznék. Nagyon erős vízióval rendelkezik azzal kapcsolatban, hogyan kellene működnie a világnak, és egy igazi cyberpunk. Ő a rendszer, a cégek és a város ellen van. Tudja, hogy a város béklyóban tartja az embereket, és harcol ez ellen".

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap