Karcsú processzorhűtő az ID Cooling műhelyéből

Az SE-912i kedvező áron érkezik, ventilátorral együtt is csak mindössze 63 milliméter vastag, 120 milliméteres légkeverője pedig piros vagy kék fényt áraszthat magából attól függően, melyik kiadást választjuk.

Karcsú processzorhűtő az ID Cooling műhelyéből

Az ID Cooling egy költséghatékony processzorhűtőt mutatott be, ami az Intel LGA-115x és LGA-1366-os processzoraihoz passzol, ára pedig 20 dollár körül helyezkedik el. Az SE-912i modell ráadásul nem csak pénztárcabarát, de még kellően vékony is, így a magasabb memóriamodulokkal is gond nélkül használható. Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy az új processzorhűtő maximum 100 wattos hűtőteljesítménnyel rendelkezik, vagyis nem minden LGA-1366-os processzorhoz lehet majd alkalmazni.

A 120 milliméter széles és 130 milliméter magas processzorhűtő mindössze 63 milliméter vastag, és ebben az értékben már a ventilátor vastagsága is benne van. A bordázatra 92 milliméteres ventilátor passzolna alapból, ám a gyártó szakemberei egy tölcsérhez – pontosabban csonkakúphoz – hasonlókerettel ellátott légkeverőt terveztek a processzorhűtőhöz, amelynek egyik oldala 92 milliméteres, másik pedig 120 milliméteres átmérővel rendelkezik. A hidraulikus capágyazással felvértezett ventilátor 1600-as percenkénti fordulatszámmal dolgozik, így maximum 58,4 CFM levegőmennyiség megmozgatására képes, zajszint terén pedig 26,4 dB(A) értéket produkál.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új processzorhűtő alapját egy alumínium talpazat adja, amelyen két darab hőcső halad át, egyenként 6 milliméteres átmérővel, „U” alakban, a processzor felületével közvetlenül érintkezve. A hőcsövek alumínium lamelláknak adják át a termelődő hőt, amit az említett ventilátor próbál hatékonyan és gyorsan „lefújni”.

A 265 grammos SE-912i kétféle kivitelben kerül az üzletek polcaira: az SE-912i-R esetében a ventilátor piros LED-es világítást kap, míg az SE-912i-B már kék fényben pompázik. Mindkét változat ára 20 dollár körül helyezkedik majd el, megjelenésükre pedig rövidesen számíthatunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap