Kamu Xbox Series X modellt használt az AMD a bemutatón

De legalább úgy néz ki, hogy lelepleződtek a portok.

Kamu Xbox Series X modellt használt az AMD a bemutatón

Az AMD konferenciáján az éppen zajló CES-en szó esett az Xbox Series X-ről is, amiben természetesen az AMD által fejlesztett APU egység foglal majd helyet. A bemutató alatt látható volt maga a konzol is, azonban érdekes módon a 3D-s modellt egy a TurboSquid.com oldaltól vették át, nem pedig a Microsoft hivatalos modelljeit használták, ami leginkább furcsa, tekintve a két cég együttműködését.

Ezzel együtt a körbemutogatott modellen legalább látszódnak a különböző portok és azok elhelyezkedései, azt pedig nem feltételezzük, hogy ezzel kapcsolatban téves dolgokat mutogatna az AMD.

Galéria megnyitása

Ezek alapján az fedezhető volt, hogy a készülék elején az optikai meghajtó nyílása mellett egy darab USB fedezhető fel, míg hátul megtaljuk az ehternet portot, az optikai audio kimenetet, két USB-C portot, két HDMI portot, és a tápcsatlakozót.

A HDMI portok közül legalább az egyik biztosan 2.1-es verziójú lesz, hiszen ez kell ahhoz, hogy a konzol támogatni tudja a változtatható képfrissítést, és a 4K 120Hz-es megjelenítését, de persze támogatott lesz a 8K-s felbontás is.

A másik HDMI port vélhetően bemenet, amit már az Xbox One esetében is kedveltek a felhasználók. Itt remélhetőleg már támogatott lesz a 4K-s felbontás, ugyanis a kifejezetten 4K-hoz készített Xbox One X esetében a bemenet még mindig csak 1080p-s jelet tudott fogadni. Persze nem zárható ki, hogy a második csatlakozó is egy kimenet lesz, de ez egy konzol esetében némileg valószínűtlen.

Galéria megnyitása

A C8-as tápcsatlakozóból azt lehet leszűrni, hogy a Microsoft ezúttal is beépített tápegységet használ, mint az újabb kiadású Xbox One S és One X konzolok esetében, hasonlóan a PS4-hez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap