Lencsevégen az első Kailh SUN alapú mechanikus billentyűzet

A kínai Hexgear startup veti be először a Kailh SUN mechanikát, amely a Hexgears GK760-as billentyűzet fedélzetén teljesíthet szolgálatot.

Lencsevégen az első Kailh SUN alapú mechanikus billentyűzet

Az első Kailh SUN típusú mechanikus kapcsolókat még a Computex idején csodálhattuk meg. Ezek középpontos, a mechanika közepén elhelyezett, magas fényerőt biztosító háttérvilágítással dolgoznak, amihez az átlagosnál rövidebb kapcsolási pont és teljes lenyomási távolság társul. A kapcsoló a korábbi információk alapján 50gf erőt igényel a lenyomáshoz, teljes útja 3,5 milliméter, kapcsolási pontja pedig 1,8 milliméternél található.

A Münchenben megrendezett 2018-as Electronica kiállítás és vásár alkalmával a Kailh szakemberei már bemutatták az első olyan mechanikus billentyűzetet is, amely Kailh SUN típusú kapcsolókat használ: ez nem más, mint a Hexgears GK760.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új klaviatúrát a kínai Hexgear startup szakemberei az Input Club kiválóságával, Andrew Lekashman-nel közösen tervezték. A GK760-as modell egy teljes méretű, 104 gombbal rendelkező billentyűzet, amely ABS típusú műanyagból készített billentyűsapkákat kapott. Az újdonságra egy teljes oszlopnyi G-billentyű került, amelyek a makrókkal kapcsolatos funkciókat biztosítják, de ezzel együtt egy hangerő szabályzó görgő, valamint egy puha csuklótámasz is a kínálat részét képezi, amely követi a billentyűzet döntöttkialakítását. Az egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkező billentyűzet két darab USB Pass-Through porttal rendelkezik, billentyűin pedig számos másodlagos ikon található, amelyek a funkciógomb lenyomása mellett elérhető vezérlési lehetőségekről árulkodnak. A minden billentyűre kiterjedő Anti-Ghosting támogatás mellett hatgombos Anti-Ghosting funkció is elérhető, az egyes billentyűk alatt pedig RGB LED alapú világítás dolgozik, amelynek működése tetszés szerint szabályozható.

Az új billentyűzet megjelenésével és várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem árult el részleteket a gyártó. És az is rejtély, később milyen egyéb billentyűzeteken vetik be a Kailh SUN típusú kapcsolókat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap