Kábellel és anélkül is használható a Marshall új fejhallgatója

Nagyon hosszú lesz a termék üzemideje Bluetooth-os csatlakozás mellett is, és a hangminőségét sem érheti kritika.

Kábellel és anélkül is használható a Marshall új fejhallgatója

A Marshall hosszú ideje van jelen egyebek mellett a fejhallgatók piacán is, és a vállalat a jelek szerint nagyon jól vette fel a lépést az új piaci igényekkel. Ezúttal egy olyan fejhallgatóval állt elő, ami nagyon hosszú ideig lesz partner a zenehallgatásban.

A Major IV névre keresztelt kiegészítő számos módosítást követően született meg az előző generációhoz képest. És ezek a változtatások maradéktalanul a javát szolgálják az újdonságnak. A Marshall eléggé átlagos specifikációt adott meg a terméknek, messze menő következtetést a 20-20 000 Hz tartomány támogatásából és a 32 ohmból nem lehet levonni. A 40 milliméteres hangkeltők a cég elmondása szerint szép hangképet fognak produkálni, és minden tartományban jó lesz a hangminőség.

Galéria megnyitása

A vezeték nélküli kapcsolattartás Bluetooth-on keresztül fog menni, és nemcsak így, hanem kábellel is használható a szerkezet. Ezen a vonalon elindulva további érdekesség, hogy a vezeték nélküli és a kábeles kapcsolatot egyszerre is ki lehet használni, méghozzá eléggé érdekes módon. A Bluetooth modulon keresztül beérkező hangot tovább tudja osztani egy másik fejhallgatóba a 3,5 milliméteres Jack aljzaton keresztül.

Galéria megnyitása

A tervezők pakoltak a szerkezetre egy többfunkciós vezérlő joystickot, ami minden fontosabb művelet elvégzéséért felel gyakorlatilag. Ezzel lehet kezelni a zenelejátszást és a hangerőnek a kontrollálása is ezáltal oldható meg. A termék hordozható, és nemcsak a mérete és tömege miatt, hanem mert össze is lehet hajtani.

A burkolata nagy strapabíróságú és matt, ezáltal nem kell attól tartani, hogy hamar kijönnek majd rajta a kopásnyomok. A fejhallgató csak 165 grammot nyom, tehát nem kell attól tartani, hogy túl nehéz lesz a napi használatban.

Galéria megnyitása

Az üzemideje már a Major III modellnek is eléggé impresszív volt, az 60 órát tudott, viszont a Major VI ehhez képest is nagyot lép előre, ugyanis 80 órán keresztül lehet vele folyamatosan zenét hallgatni, ez pedig jóformán példa nélküli. Ráadásul igazából akkor sincs baj, ha kifogy a szuflából, mert pillanatok alatt lehet bele 3,5 milliméteres kábelt csatlakoztatni, és így tovább használható gond nélkül bármilyen kompatibilis forrásról.

Galéria megnyitása

Fontos ennél az eszköznél, hogy akár vezeték nélkül is lehet tölteni már. A jobb oldali egységnek a borítása mögött kapott helyet a töltésről gondoskodó tekercs. Ilyen opcióval sem sok fülhallgató szolgál. És egyébként egy normál C-típusú USB is került azért rá. És kábeles töltés esetén van gyorstöltés is, ami szintén szédületes, ugyanis állítólag 15 perc alatt annyi energiát lehet belepumpálni, amivel 15 órán keresztül szólhat belőle a muzsika.

Galéria megnyitása

A Marshall Major IV a vezeték nélküli fejhallgatók körében átlagos árfekvésű lesz a maga 150 dolláros ajánlott fogyasztói árával. A terméket itthon még nem lehet elérni, máshol viszont már előrendelhető, és a szállítása október 14-én indulhat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap