Júniusban jön a GRID Autosport

A GRID új része rendkívül sok tartalommal, és még komolyabb versenyhangulattal érkezik, de csak az előző generációra és PC-re.

Júniusban jön a GRID Autosport

A múlt héten mi is leközöltük azt a rövidke kedvcsinálót, amiről már akkor mindenki sejtette, hogy az új GRID-játékhoz fog tartozni. Sejtésünk beigazolódott, bár még mindig nem egy hivatalos bejelentés formájában. Az új GRID alcíme Autosport, és ennek megfelelően még komolyabban veszi magát, mint korábban bármikor.

A játék június 27-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, és a Codemasters szerint messze több tartalom lesz benne, mint az előző részekben. Összesen 22 különböző környezetben, több mint 100 útvonalon versenyezhetünk majd. Az autófelhozatal is bővül: lesznek prototípusok és durván átalakított gépek is, illetve a lenti screenshotok alapján a formula-autók is szerepet kapnak.

A karrier módban egyetlen célunk, hogy profi autóversenyzővé váljunk. Ennek megfelelően lesz csapattársunk, szponzorokat kell szereznünk, aztán persze minél jobb helyeken végeznünk. A Codemasters szokás szerint az online részre is ráfekszik: lesznek klubok, amikhez csatlakozni lehet, és heti kihívásokban gyűrhetjük majd le egymást.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward