Jövőre még több vízálló okostelefonnal készülhet a Samsung

A Samsung az ár-értékben nem rúg labdában, de igyekszik többet nyújtani a vásárlóknak a pénzükért.

Jövőre még több vízálló okostelefonnal készülhet a Samsung

A Samsung évről évre versenyképesebb mobilkínálattal száll ringbe, ami fejtörést okozhat a kínai riválisok számára. A Galaxy A modellek több olyan előnnyel is rendelkeznek, amire a versenytársaknál nem igazán van válasz, és ezen a fronton erősítene tovább 2022-ben is a legfrissebb pletykák szerint.

Idén már öt olyan Galaxy A sorozatba tervezett mobil volt, ami vízállósági tanúsítvánnyal került bevetésre. Ez alatt már a tényleg komolyan vehető szintre gondolunk, nem az IP52/IP53-at teljesítő megoldásokra, hanem IP67-re és IP68-ra. Ilyen mobil a 2021-es palettán a Galaxy A72, a Galaxy A72 5G, a Galaxy A52, a Galaxy A52 5G, és persze a Galaxy A52s 5G is.

Galéria megnyitása

A legújabb hírek alapkán pedig a Samsung már azon van, hogy még olcsóbb készülékek esetében is biztosítsa a minősített vízállóságot. Ennek a jegyében már a Galaxy A33 is komolyan vehető vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezhet majd. Tudomásunk szerint pedig egyre több olyan ember van, aki már azért döntött egy Galaxy A szériás eszköz mellett, például Redmi vagy Realme helyett, mert az IP67/68 minősítéssel rendelkezik.

Minden bizonnyal a Samsung is pontosan tudja, hogy ez olyan előnye a középkategóriás okostelefonjainak, amire nem igazán van válasza más gyártónak. Sajnos nagyon kevés olyan mobil van, ami ennyire magas szinten lenne vízhatlan. Legfeljebb cseppálló megoldásokkal lehet találkozni a konkurenciánál.

Ráadásul nem ez az egyedüli előnye a Galaxy A szériának. A Samsung középkategóriás mobiljai szinte egyedülálló módon optikai képstabilizátorral is rendelkeznek. A legtöbb középre szánt kínai eszköz esetében nincs OIS, csak elektronikus stabilizálást használnak a vállalatok, mivel az olcsóbban kivitelezhető.

Galéria megnyitása

A Samsung az ár-érték aránnyal nem képes versenyezni, de a gyártó igazából annak köszönhetően, hogy egyre többet nyújt, folyamatosan növekvő vásárlóközönséggel bír. Ezért is láthatjuk majd azt 2022-ben, hogy az OIS és az IP67/68 minősítés még több Galaxy A esetében fog megjelenni. Itt a Samsung átláthatóbb és stabilabb szoftvertámogatással is szolgál a tavalyi évtől, amit idén is megerősített, szóval ezzel is igyekszik a konkurencia előtt maradni.

A riválisokhoz képes a Galaxy A szériában az 5G volt eddig a legnagyobb hiányosság, de ezen a területen már idén egészen jól le tudta dolgozni a hátrányát. Már egészen biztos, hogy a 2022-es palettája pedig még erősebb lesz ebből a szempontból, mert a napokban ezen a fronton történt némi felzárkózás. Megszületett a Dimensity 700 rendszerchipet használó Galaxy A13 5G. Szóval már most látszik, hogy a 2022-es Galaxy A paletta ütőképesebb lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap