Shop menü

JÖVŐRE ÉRKEZHET MEG A FINAL FANTASY XVI PC-S KIADÁSA

Török Roland
Török Roland
Jövőre érkezhet meg a Final Fantasy XVI PC-s kiadása

A Final Fantasy XVI igencsak erősre sikerült, ha nem idén jelent volna meg a Baldur’s Gate III, akkor szinte biztos az év RPG játéka cím számára, bár így is több helyen meg fogják ítélni neki. A játékkal viszont van egy nagy probléma, mégpedig az, hogy kizárólag PlayStation 5-re érkezett meg. 

Ez természetesen a Sony számára nagy öröm, mert a nagyon kevés PS5 exkluzív címek egyike, de a többi platform tulajdonosának viszont szomorú hír volt. A Square Enix állítólag megállapodott a Microsofttal, nem lesznek többé PS exkluzív címeik, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Egyelőre az FF16 korábban beígért PC-s verzióját várjuk, amiről a rendező, Yoshida Naoki beszélt az X videójában. 

Azon kívül, hogy egy egyszerű videót is milyen epikus élménnyé varázsol az FFXVI zenéje, azt is megtudhattuk, hogy készül két fizetős sztori DLC hozzá, illetve várhatóan jövőre érkező PC-s kiadás fejlesztése is elkezdődött. Az FFXVI játékosok ezentúl tudják cserélgetni a partijuk tagjainak skinjeit és Clive fegyverének a megjelenését, anélkül, hogy a statisztikája változna az adott kardnak.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére