Jönnek az új generációs gamer mobilok

Két vállalat is beharangozta az új termékek érkezését, és már repkednek az AnTuTu rekordok.

Jönnek az új generációs gamer mobilok

Az ASUS és a Xiaomi zászlaja alatt a Black Shark is elindította a reklámkampányát a CES ideje alatt. Az újdonságok megjelenésére még várni kell, de a készülékekről már most elhintettek néhány információt a márkák. A Black Shark 4 már kezd körvonalazódni, és az ASUS sem vesztegeti az időt ROG Phone esetébe.

Blask Shark 4

A Black Shark lépett először, és elmondta, hogy elképesztően izmos lesz az új, játékosoknak szánt okostelefonja, valamint a töltés teljesítményében is jeleskedni fog. Egészen pontosan azt lehet tudni, hogy a Black Shark 4 okostelefon rekorder AnTuTu pontszámot képes produkálni, miközben kb. 15 perc elegendő neki ahhoz, hogy teljesen feltöltsön.

Először arról számolt be a Black Shark egy előzetesben, hogy a következő mobiltelefonja már 120 wattos teljesítménnyel lesz képes tölteni. És a szerkezet akkumulátora pedig 4500 milliamperórás kapacitással rendelkezik majd – minden bizonnyal több cellás lesz. Ezeknek a paramétereknek az eredményeként jön az ki, hogy negyedóra alatt a teljesen lemerült masina is 100%-os töltöttségi szintet érhet majd el. Akadnak már 120 wattos töltésre képes termékek elvétve, de ilyen rövid idő alatt azok sem töltenek fel, szóval talán valami egyéb trükk is lesz a Black Shark 4 tarsolyában.

Galéria megnyitása

A teljesítményét tekintve is jobb lesz elvileg még az eddig megjelent Snapdragon 888 rendszerchipes készülékeknél is, ugyanis olyan AnTuTu pontszámról közölt információt a Black Shark, ami példátlan. Állítólag 788 505 pontos eredményt hozott össze a játékosokat megcélzó szerkezet, miközben az eddigi pontszámok 750-770 ezer körül alakultak az SD888 mobilplatformot alkalmazó gépeknél. Persze ezen a szinten már nem beszélhetünk érezhető különbségekről.

Galéria megnyitása

ASUS ROG Phone 4

Minden bizonnyal a Black Shark bejelentéseire reagálva az ASUS megosztotta, hogy már dolgozik a következő ROG Phone modellen. Az eddigi ROG Phone-ok egyébként nem igazán egy ligában szálltak harcba a kínai fejlesztésekkel, ugyanis árban jelentős volt közöttük a differencia. Ez pedig minden bizonnyal idén sem lesz másként. Az ASUS nagyon jól átgondolt, rendkívül gazdag kiegészítő kínálattal dobhatja majd piacra az újdonságot.

Közzétett egy képet is a vállalat a ROG Phone 4 kampányának elindításával, és azon egy mobil előlapjának a sziluettje köszön vissza. De ez valószínűleg nem konkrétan a szóban forgó okostelefonhoz kapcsolódik, csak egy véletlenszerűen megválasztott grafikáról van szó. Valószínűleg törekedik majd a vékony kávára a tervezőbrigád, de aligha fogják a kávát szinte teljesen felszámolni.

Galéria megnyitása

Sajnos az okostelefon képességeiről az ASUS nem regélt az első hivatalos előzetesében. Illetve egészen pontosan annyit elmondott, hogy hogy a ROG Phone 4 egy olyan mobil lesz, ami továbbfejlesztett felhasználói élményt képes nyújtani, ami korlátlan lehetőséget biztosít majd a játékok során.

A Black Shark és az ASUS készülékein felül 2021-ben valószínűleg más játékosoknak szánt mobilok is jönni fognak. Az idei év talán minden korábbinál több gamer masinát tartogat. Kíváncsian várjuk, hogy milyen konstrukciókkal állnak majd elő a vállalatok.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap