Jönnek az ASUS RoG Strix sorozatú tápegységei

A RoG Thor sorozat után a RoG Strix sorozat is bemutatkozik, amely két kisebb teljesítményű taggal büszkélkedik.

Jönnek az ASUS RoG Strix sorozatú tápegységei

Az ASUS két új tápegységgel bővíti kínálatát, amelyben eddig csak Rog Thor sorozatú, az abszolút felsőkategóriát célzó modellek foglaltak helyet, hamarosan azonban a RoG Strix sorozatú megoldások is feltűnnek. Utóbbiak várhatóan a harmadik negyedév folyamán kerülnek az üzletek polcaira, legfontosabb tulajdonságaikkal kapcsolatban azonban már most is rendelkezésre állnak információk, hál a legfrissebb sajtóközleménynek.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Galéria megnyitása A 750 W-os modell belseje A RoG Strix családban első körben egy 650 és egy 750 W-os modell jelenik meg, amelyek mindketten 10 év jótállással és 80Plus Gold minősítéssel érkeznek, azaz sokáig megbízhatóan szolgálhatnak és hatásfokukra sem igazán lehet panasz. A minőségi komponensekből összeállított tápegységek teljesen moduláris kábelezéssel érkeznek, csatlakozók terén pedig mindent tartalmaznak, amire egy vérbeli gamer PC esetében szükség lehet. A kompakt ház belsejében minőségi komponensek lapulnak, amelyek megbízható és stabil teljesítményt nyújtanak, valamint a kiváló hatásfok elérésében is komoly szerepük van.

A melegedő alkatrészek hűtéséről ugyanazok a masszív RoG hűtőbordák gondoskodnak, amelyek a RoG Thor sorozatból már ismerősek lehetnek, a kellő mennyiségű friss levegőt pedig a vállalat RoG Strix sorozatú GeForce RTX videokártyáiról ismert Axial-tech ventilátorok szállítják.

A dupla golyóscsapágyazással ellátott légkeverők alacsony terhelés alkalmával nem forognak, így passzív módban, hangtalanul működhet a tápegység. És a speciális csapágyazás a ventilátorok várható élettartamára is jótékonyan hat, azaz sokáig dolgozhatnak zajongás és meghibásodás nélkül.

Galéria megnyitása
A matricák

A termékek RGB LED alapú világítást is kaptak, ami az Aura Sync RGB rendszeren keresztül a többi komponens „fényvilágával” is szinkronizálható, de maradhatunk az alapértelmezett piros világításnál is. Az egyediséget matricákkal és mágneses logóval is fokozhatjuk, valamint a termékekhez járó CableMod kupon is jól jöhet erre a célra, amely 20% kedvezményt biztosít a kábelekkel kapcsolatos szerelési anyagokhoz.

Galéria megnyitása

Az ú tápegységek várhatóan még a harmadik negyedév folyamán elérhetővé válhatnak kereskedelmi forgalomban, azzal kapcsolatban azonban még nincs információ, hogy az újdonságok hazai ajánlott végfelhasználói árai pontosan hogyan alakulnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap