Jön konzolra a Star Trek Online

Az űr már nem csak PC-n lesz a legvégső határ…

Jön konzolra a Star Trek Online

A 2010-ben kiadott, ingyenesen játszható sci-fi MMO idén ősszel Playstation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, jelentette be a Perfect World Entertainment.

A konzoltulajdonosok több, mint 130, a történethez illeszkedő küldetésre számíthatnak, olyan Star Trek-színészek közreműködésével, mint Jeri Ryan (Hét-Kilenced), Michael Dorn (Worf), Tim Russ (Tuvok) és sokan mások. Az eddig megjelent két kiegészítő és a nagyobb frissítések szintén elérhetőek lesznek.

A fejlesztő Cryptic Studios jelentős módosításokat végzett a játék motorján annak érdekében, hogy a konzolos játékosok friss látványvilággal és játékélménnyel szembesüljenek.

A konzolon szintén elérhető Neverwinter példájából tanulva a Cryptic olyan irányítási sémákat hozott létre, melyek segítségével a játékosok könnyedén navigálhatnak majd az űrben és a földi harcok során is.

Valószínű, hogy a platformok kiterjesztése kapcsolatban áll azzal, hogy a Star Trek jogokat birtokló CBS új Star Trek TV-sorozaton dolgozik, melyet jövőre mutatnak be és a pletykák szerint a Star Trek – The Next Generation eseményei után nagyjából 50 évvel játszódik majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward