Jön az SWTOR 1.1

Holnap érkezik a történelmi jelentőségű legelső SWTOR patch, amely új tartalmakat hoz a Star Wars: The Old Republic univerzumába.

Jön az SWTOR 1.1

Aki nem unta volna még meg

[list type="unordered"]

[*]az ártatlan, szép, okos, intelligens rakghoulok jogtalan elpusztítását. (+50 Lightside)

[*]a véres mészárlást a rohadt, büdös alja zombik között, dögöljön meg mind. (+50 Darkside)

[*]a rakghoul tisztogatást, jó pénzért, persze veszélyességi pótlékként zsíros felárért. (+500000 credit)

[/list]

az a legújabb SWTOR tartalomfrissítés után is boldogan folytathatja áldásos tevékenységét. A történelmi jelentőségű 1.1-es patch a Rise of the Rakghouls névre hallgat, és egy új flashpointot tartalmaz a korán megöregedett 50-esek számára, ill. egy új operationt, amely egy meglévő folytatása.

A Kaon Under Siege 4 fős flashpoint, amely első része egy kétrészes sorozatnak az ígéretek szerint történetben, és persze rakghoulokban gazdag lesz. Normal és heroic módban is végignyomhatjuk.

A Karagga's Palace II operation az elsőt bővíti ki, 4 új bosst tartalmaz, 8-16 fős, normal, heroic és nightmare fokozatban játszható.

A sok kis újítás közül, melyet még a patch hoz a legfontosabbak a beállítások közé bekerült anti-aliasing, és az 50-es karakterek elkülönítése a kisebbektől a pvp warzone-okban.

Hogy mi következik ezután, azzal kapcsolatban a BioWare még elég szűkszavú, csak annyit lehet tudni, hogy a közeljövőben lesznek új pvp pályák, az űrküldik száma is bővülni fog, és életre kel majd a Legacy rendszer is, melynek segítségével extra skilleket és egyéb nyalánkságokat kapunk, melyeket az összes karakterünk használhat, ill. beállíthatjuk a karaktereink közötti rokonsági viszonyokat is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward