Jön az American McGee's Alice folytatása

A Spicy Horse fejlesztőgárdája és az EA újra összefogott az Aliz Csodaországban rendhagyó adoptációjának következő fejezetéhez. A játék megjelenik majd PC-re, PS3-ra és X-box 360-ra.

Jön az American McGee's Alice folytatása

A Spicy Horse fejlesztőgárdája és az EA újra összefogott az Aliz Csodaországban "rendhagyó" adaptációjának következő fejezetéhez. A játék megjelenik majd PC-re, PS3-ra és X-box 360-ra.

A 2000-ben megjelent eredeti játék egy igen különös világba kalauzolta el a meseszerető játékost. Itt ugyanis a kedves kis Lewis Carroll történet egy felkavaró, hidegrázós köntöst kapott. Aliz Csodaországát megfertőzte a kislány mélységes őrülete, aki kést ragadva vágta át magát az akadályokon.

"Ez az új projekt egy megvalósult álom nekem és a rajongóknak, akik még életben tartották Alice lángját." - nyilatkozta McGee. "Az EA biztosított számunkra kreatív mozgásteret és támogatást az eredeti játékhoz, aminek eredményeképp valami gyönyörű és merész alkotás jöhet a világra. Ez a kaland talán még izgalmasabbnak ígérkezik, mint az előző..."

Az Electronic Arts is hasonló lelkesedéssel áll a projekthez és a közös munkához American McGee-vel és a Spicy Horse-al.

"Ez az interpretáció született klasszikus, az EA Partnerek pedig készek, hogy segítsenek ezt az innovatív víziót ha lehet még sötétebb és izgalmasabb környezetbe varázsolni."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward