Shop menü

JÖN A NOTHING KÖVETKEZŐ FÜLESE

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Jön a Nothing következő fülese

A Nothong egyelőre a semminél nem sokkal többet tett le az asztalra. A vállalat idén eddig egyetlen okostelefont mutatott be, de szerencsére úgy tűnik, hogy azért még készül friss fejlesztéssel. Elkezdte a márka promózni a következő generációs fülhallgatóját. Aki arra várt, hogy valamilyen egyéb viselhető kiegészítővel bővülhet a paletta, az csalódott lesz.

Ear (stick) néven kerülhet bevetésre az Ear (1) kvázi utódja.

Legalábbis a Nothing a Twitteren ilyen nevet feltüntetve osztott meg néhány képet a termékről. Semmilyen plusz információt nem kaptunk egyelőre, de ami késik, nem múlik. Hamarosan lehullhat a lepel a termékről, ami jelen állás szerint megint a külsejével szeretne a középpontba kerülni. Az Ear (1) is egy jó termék volt, de sok extrát nem nyújtott a különleges küllem mellett, és az új széria talán még jobban fog sikerülni.

A vállalat előzetese alapján a különleges megjelenést fogja ötvözni rendkívül kényelmes, ergonomikus kialakítással. Az Ear (stick) már egy olyan termék lesz, ami egy művészeti együttműködés eredménye. A Nothing x Chet Lo kreatív partnerkapcsolat első produktuma. A vállalkozás megfogalmatása alapján több olyan eszköz is jöhet, aminek a tervezévéhez hozzájárul Chet Lo, aki egy eléggé radikális divattervező.

Galéria megnyitása

A Z generációs művészek eléggé sűrűn jelennek meg Chet Lo valamelyik kreálmányában. Olyanokon tűntek fel az általa tervezett ruhadarabok, mint Dua Lipa, Doja Cat vagy éppen Kylie Jenner. A Nothing már korábban is elsődlegesen a fiatalokat tartotta a vásárlóközönségének, és ezzel az együttműködéssel is azt jelzi, hogy a 25 éven alattiakban látja a célközönségét.

A friss füles egészen biztos, hogy ismételten használ majd áttetsző műanyagokat, és a vállalat PR menedzsere elmondta, hogy ez egy teljesen új termék lesz, nem csupán egy friss megoldás a korábbi alapokat felhasználva. Ennyiből legalább örülhetünk majd. Az Ear (stick) állítólag pehelykönnyű lesz, és tényleg olyan formát vesz fel, ami nagyon szépen igazodik a fülkagylóhoz, ezáltal olyan értés lesz, mintha a helyére öntötték volna.

Galéria megnyitása

Reméljük, hogy a lehetőségeket és a hangminőséget tekintve is legalább annyi figyelmet kap, mint a dizájnt tekintve. Mert egyelőre a Nohing a radikális külsőn kívül sokat nem tud felmutatni. Előzetesen ennél sokkal többet reméltek a márkától. Arról sincsenek már hírek, hogy továbbra is dőlne a befektetők pénz a startupba.

Korábban arról volt szó, hogy a Nothing fokozatosan egyre szélesebb termékpalettát fog kiépíteni minden alapvető termékre kiterjedően. Ennek egyelőre túl sok nyomát sajnos nem érzékeljük. Tavaly nagy csinnadratta mellett jelent meg az első fülhallgató, ami látványos lett, és egyébként elfogadható minőséget nyújtott, de az egyedi megjelenése nélkül egészen biztos, hogy beleszürkült volna a mezőnybe. És majdnem ugyanez a helyzet a Nothing Phone (1) okostelefonnal is.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére