Jön a Mafia Trilogy, leesik az állunk!

A Microsoft hivatalos oldalán a megjelenési dátum is kiszivároghatott.

Jön a Mafia Trilogy, leesik az állunk!

Pár nappal ezelőtt írtunk róla, hogy a Mafia hivatalos Twitter csatornája hosszú idő után életre kelt.

A mai napon ennek fényében kaptunk is egy rövid videót, ami megerősíti a spekulációkat, tényleg érkezik felújított Mafia játék. Az eredeti közösségi találgatás az volt, hogy maximum két játék kaphat modernebb külsőt, a Mafia 2 és esetleg a 3. rész. A legújabb videó alapján viszont erről szó sincs, a teljes sorozat megújul, vagyis jön a Mafia Trilogy!

A trailer végén május 19-i információt kaptunk arról, hogy bizony bővebb információk is várhatóak a játékokról a jövő héten. Amit eddig biztosan megtudtunk még, hogy milyen platformokra érkeznek a játékok. Xbox One, Playstation 4, Epic Games Store, Steam és Stadia.

A csavar viszont most jön. Az internet jó szokásához híven máris szivárogni kezdtek az információk. A Microsoft hivatalos boltjában egyszerűen feltűnt az eredeti Mafia játéknak az oldala. Azóta a valószínű véletlen publikált oldalt eltüntették, de a leleményes netezők annak rendje szerint azonnal lementették a képeket és ez alapján az ikonikus első rész jobban néz ki, mint amiről valaha is álmodni mernénk.

Íme a képek a felújított Mafia 1-ről:

Mint a screenshotokon látható, itt nem egyszerű HD textúracsomagról lesz szó és bizony nem is egyszerű 4K támogatásról. Az egész Mafia 1-et úgy ahogy van újra alkották az alapoktól és rendkívül modern külsővel lesz megtámogatva.

A Microsoft Store leírása szerint a Mafia: Definitive Edition a Mafia 3 fejlesztőcsapatának, vagyis a Hangar 13 műve lesz és augusztus 27-én várható a megjelenése.

A történet alapjai megmaradnak, Tommy Angelo taxisként botlik bele két gengszterbe, akiknek sikerül megszökniük a rivális bandától. A bosszútól tartva pedig ő maga is az alvilág egyik figurájává válik. Azt, hogy az eredeti forgatókönyvtől eltérnek-e majd a fejlesztők, az még nem tisztázott, de új, soha nem látott küldetéseknek is részesei lehetünk és a zenéket is újrakeverik.

Szintén Microsoftos szivárgásnak köszönhetően megtudhattuk, hogy mikor jelenhet meg a Mafia 2 „remaster”. Ez már a jövő héten bemutatkozhat, vagyis a hivatalos bejelentésekkel egyidőben, május 19-én.

Izgalmasnak ígérkezik tehát a jövő hét, reméljük a Mafia: Definitive Edition-re se kell majd sokat várnunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap