Shop menü

JÖN A HUAWEI ÚJ KAGYLÓS MOBILJA

Ezúttal nem a P széria gyarapodhat, a termék színes lehet, és szélesebb közönségnek szólhat.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Jön a Huawei új kagylós mobilja

Bejelentette a Huawei, hogy egy újabb hajtogatható okostelefon bemutatására készül, és nem titok, hogy mikor jöhet a mobil. Illetve igazából már az sem titok, hogy néz majd ki, de ez már csak annak köszönhető, hogy vannak kiszivárgott képek az eszközről, hála a TENAA-nak, a kínai távközlési berendezéseket hitelesítő hatóságnak.

Tavaly a Huawei karácsony előtt egy nappal lerántotta a leplet a P50 Pocket okostelefonról. Ez volt a cég első hajtogatható eszköze kicsi formátumban, a kagylós megoldásokat alapul véve. Most pedig készülhetünk a folytatásra. Valamivel kevesebb mint egy évet követően a küszöbön van a Pocket S érkezése. November másodikán fog befutni a szerkezet, délután 1 órakor áll majd a kamerák kereszttüzébe. Pekingben lesz az eseményé és globálisan lehet majd élőben követni egyebek mellett a YouTube-on is.

Ez a készülék a jelek szerint már teljesen önálló lehet a kínálatban, nem a P sorozat tagjaként fogja kezelni a vállalat. A Huawei eddig mindkét hajtogatható eszközét meglévő termékvonalakhoz kötötte, ugyebár a nagyobb mobilok a Mate család tagjai voltak, a kagylós szerkezet pedig a P sorozatba lett besorolva. A termék képességeit illetően nem tudjuk, hogy az új névsémának lesz-e bármilyen jelentősége. A hírek szerint elképzelhető, hogy ez egy olcsóbb, tömegek számára elérhetőbb konfiguráció lesz, és ezért is léphet külön utakra.

Annyit tudhatunk biztosan, hogy nagyon színes lesz a szerkezet. Meg lehet majd vásárolni az egyszerű fekete és fehér opciókon felül kékben, rózsaszínben, zöldben és citromsárgában is. Ezzel a széles színpalettával a Huawei talán a Samsung Bespoke különkiadásra próbál majd választ adni. A Bespoke Galaxy Z Flip4 készülék különböző színű külső takaróelemekkel rendelhetők.

Galéria megnyitása

A Pocket S kapcsán olyan híreszteléseket lehet hallani, hogy a Qualcomm Snapdragon 778G rendszerchip dolgozik majd benne. Szóval tényleg nem egy csúcsgépre kell számítani, hiszen így még a P50 Pocket teljesítményétől is elmaradhat. Ettől függetlenül állítólag részesülni fog a jó képalkotási technológiákból, és az SD778G egyébként már egy elég erős hardveres alap, szóval azért annyira túlzottan szerény sem lesz a készülék.

Galéria megnyitása

Az eddig ismereteink alapján mindössze annyit lehet még tudni az okostelefonról, hogy mekkora akkumulátortalálható benne. Elvileg egy 4260 milliamperórás kapacitású telepnek ad majd otthont a Pocket S. Ilyen formáció mellett az üzemidő a hajtogatható eszközök körében nagyon jó lehet majd, hiszen ez 260 mAh-rel több, mint a P50 Pocket akkuja, miközben a hardver hatékonyabb lehet. A Galaxy Z Flip4 egy 3700 mAh-s akkuval rendelkezik, az új Motorola Razrnél pedig csak 3500 mAh-s a telep.

A Huawei célja ebben az esetben a fiatalok elérése lehet. Egy olcsóbb, így megfizethetőbb hajtogatható eszköz, ami még mindig kellően erős, és közen még vidám színekben is pompázhat, bevonzhatja a felnövekvő generáció tagjait.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére