Jön a Guardians of Middle-Earth PC-re

Megerősítésre került a Gyűrűk Urás MOBA játék PC-s megjelenése.

Jön a Guardians of Middle-Earth PC-re

Megerősítésre került a Gyűrűk Urás MOBA játék PC-s megjelenése. A Warner Bros. egy sajtóértesítő útján közölte az augusztus 29-ei dátumot és a £14.99-es árat. A portot a Blacklight: Retribution fejlesztéséért felelős Zombie Studios készíti. Amennyiben már birtokoljátok a játékot PS3-ra vagy Xbox 360-ra, jogosultak vagytok egy PC-s változatra is. A dobpergésen túl egy trailer is kísérte a bejelentést, amit alant láthattok.

A Warner szerint a PC-s játékban benne lesz 36 karakter a konzolosból, valamint 3 mód és 6 térkép, köztük a Megye, Koboldváros (Goblin-town) és a Bakacsinerdő. A Steamen vehettek a karakterekhez alternatív skineket, lesz Steamworks, kontrollertámogatás és megy vele a 'big picture mode' is.

Az alapjátékban benne lesz Gandalf, Galadriel, Thráin, Gollam, Hildifons és Legolas, alternatív skinekkel együtt. A többi őrzőt DLC-ben adják majd ki, ha minden tartalmat akartok, akkor viszont érdemes inkább a Mithril Edition-t megvenni 61 fontért. Abban benne van mind a 36 karakter, skinekkel együtt, ráadásként egy Mithril Guardian ereklyével és egy haverkulccsal. Ezeken túl még lesz jó néhány féle pakk, érdemes átgondolni előre, mit is akartok megvenni. Amennyiben ezt időben megteszitek, kedvezményt is kaphattok, ha előrendeltek. A Hobbit filmet szívükben melengetőknek ajánlható a Törpeszövetség csomag, amiben ott van Ori, Nori, Glóin, Kili és Tölgyfapajzsos Thorin is, mint őrző.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward