Jön a Dark Souls 3 első kiegészítője

Az Ashes of Ariandel október 25-én érkezik.

Jön a Dark Souls 3 első kiegészítője

A Bandai Namco bejelentette a Dark Souls 3 első DLC-jének, az Ashes of Ariandelnek megjelenését, melyet október 25-re időzítettek. A közlemény szerint egy névtelen, fagyos vidéken utazunk majd, eddig ismeretlen szörnyekkel harcolunk és a Dark Souls-sorozat történetének mélységeihez kapcsolódó, szörnyű titkot próbálunk kideríteni.

A videó alapján az új terület a Painted World of Ariamisra emlékeztethet, mely az első rész opcionális régiója volt. Ha játszottunk a Dark Souls 3-mal, akkor tudjuk, hogy van bizonyos átfedés az első és a harmadik rész eseményei között, tehát nem lenne annyira meglepő, ha lenne valamilyen kapcsolat Ariamis és az új hely között, főleg, mivel a trailerben szerepel egy fekete vászonnak tűnő valami, illetve egy NPC egy festmény darabkáját kínálja fel nekünk.

Az új főellenfelek elég meggyőzőek, van például egy hatalmas harcos kétkezes fejszével és szarvas sisakkal, de egyes régi bossokat is feltuningoltak kicsit eddig nem látott mozdulatokkal. A kiegészítő friss fegyvereket, páncélszetteket és varázslatokat is hoz, de lesznek új opciók a játék kompetitív többjátékos módjához is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward