Jöhetnek a Lenovo Legion sorozatú alaplapok?

Két új alaplap bukkant fel, amelyeken Legion logó található, azonnal be is indult a pletykagyár.

Jöhetnek a Lenovo Legion sorozatú alaplapok?

Megint felröppent a pletyka, amely szerint a Lenovo beléphet az alaplapok szegmensébe, ám most két konkrét termékről is érkeztek fotók, igaz, ezek ránézésre sem a szokásos méretszabványokba illeszkednek. A Weibón megjelent képek és információk alapján úgy tűnik, a vállalat a Lenovo Gaming márkanév alatt dobhatja piacra saját megoldásait a témában, ám a speciális formátum miatt könnyen lehet, hogy ezek a termékek nem az üzletek polcaira kerülnek, hanem kifejezetten a Lenovo saját asztali PC-iben kapnak helyet, nem a DIY piacon.

Galéria megnyitásaGaléria megnyitásaJelenleg úgy tűnik, hogy a vállalat legalább kétféle alaplapot készített: az egyik 300-as sorozatú lapkakészlettel bír és a Coffee Lake processzorokat fogadja, míg a másik már 400-as sorozatú lapkakészlet köré épül (B460) és így a Comet Lake-S generációhoz passzol.

Mindkét deszka elég combos tápellátást kapott, amely 8+2 tápfázissal rendelkezik és 200 W feletti teljesítmény leadására képes. A VRM hűtőbordák alatt NCP81228MNTXG-1-GP vezérlő és PK6H6BA-GP típusú felső, valamint PK6H6BA-GP 4 típusú alsó MOS található.

Az új alaplapok négy darab memóriafoglalattal rendelkeznek, valamint két darab M.2-es foglalt is van rajtuk, amelyek fölé Lenovo logóval díszített hűtőborda került. A kínálat része még a WiFi vezérlő, az audió rendszert pedig audió kondenzátorokkal toldották meg a még jobb hangzás érdekében. PCI Express x16-os slotból mindkét alaplapon csak egy-egy darab található.

Hogy a gyártó tényleg belép-e az alaplapok szegmensébe? Idővel kiderül, ám nincs kizárva, hogy ezek a deszkák saját Legion PC sorozatában kapnak majd helyet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap