Jöhet egy elképesztően mély űrbéli gazdasági játék?

Most alfa verzióban ingyenesen elérhető a Prosperous Universe.

Jöhet egy elképesztően mély űrbéli gazdasági játék?

A nép mindig is szerette a gazdasági szimulációkat, főleg ha mindez még az űrben is zajlik, annak minden extrájával. Na, most a Prosperous Universe nevű játék ezt hozza el nekünk: egy elképesztően komplex gazdasági szimulátort, ami böngészőből játszható, és egyébként MMO jellegű, tehát rajtunk kívül ugyanúgy emberek "népesítik be" az univerzumot.

A játék fő célja, hogy a saját cégünket vezessük egy, az emberiség által frissen betelepített űrbéli régióban, mindezt pedig a böngészőn belüli nagyon ügyesen megtervezett APEX interfészen keresztül tehetjük meg. Mivel az egész dolog valós időben zajlik, a játékosok többsége leginkább csak napi egyszer-kétszer jelentkezik be, hogy ellenőrizzék a kereskedések állását, kontrollálják a termelést, és útnak indítsanak hajókat a kitermelt javakkal.

A Prosperous Universe még bőven fejlesztés alatt áll, jelenleg az alfa verzió érhető el ingyenesen, de ha nagyon szeretnénk, akkor fizethetünk is a játékért, kereken 10 eurót. A nem fizetős felhasználókra érvényesek bizonyos korlátozások abban a tekintetben, hogy miként tudnak kapcsolatba lépni más játékosokkal, de a saját előrehaladásunkat túlzottan nem befolyásolja. A készítők folyamatosan bővítik tartalommal és mechanizmusokkal a játékot, nemrég például bekerült az a lehetőség, hogy a játékosok kormányzót választhatnak egy-egy bolygónak.

Fontos megjegyezni, hogy a tapasztalatok szerint jelenleg az új játékosok számára még nem a legnagyobb élmény a Prosperous Universe. Kezdetben tényleg csak napi egy-két bejelentkezésre jó, azonban miután a vállalatunk aktívabbá válik, elkezd termelni, úgy akad majd egyre több és több tennivalónk.

A Prosperous Universe egy kis német stúdió, a Simulogics fejlesztése, akik korábban egy hasonló, szintén böngészős szimulátorral, az AirlineSimmel már előrukkoltak, így van tapasztalatuk a témában. Bővebb információkat a hivatalos oldalon találni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap