Jöhet a PRODUCT(RED) Apple Watch

Jöhet a PRODUCT(RED) Apple Watch

Több forrás szerint is azon dolgozhat az Apple, hogy egy teljesen piros okosórát dobjon piacra. A terméknek a kódját már a vállalat honlapján is kiszúrták, de hivatalos kép még nincsen a készülékről, csak előzetes renderek. Azt sem lehet tudni, hogy mikor debütálhat a megoldás, amennyiben valóban elkészül, de az biztos, hogy jó ügyet fog szolgálni.

Az Apple már hosszú ideje készít PRODUCT(RED) okostelefonokat, és különböző kiegészítők is vannak ezen a palettán. Viszont az Apple Watch eddig nem öltözött pirosba, de ez is megváltozhat hamarosan. A különleges szín még inkább felpezsdítheti a keresletet, nem mintha egyébként rossz eladási számokat produkálnának a viselhető kiegészítők. Az Apple rengeteg Watch modellt értékesít, negyedévről negyedévre növekedik ezeknek a forgalma.

Galéria megnyitása

A PRODUCT(RED) különösen adja magát az Apple Watch esetében, hiszen ez a készülék elsősorban az egészségre koncentrál, a PRODUCT(RED) égisze alatt pedig a HIV/AIDS-ellenes programok finanszírozását segíti az Apple. A pirosra festett eszközök, kiegészítők megvásárlásából bizonyos rész a kezdeményezésben résztvevő szervezetekhez jut el. És az Apple a legutóbbi információk szerint már több mint 220 millió dollárt gyűjtött így össze a jó cél érdekében.

Az eddigi információk szerint a PRODUCT(RED) Apple Watch nem fog többe kerülni, mint a normál variáns, de ez az eddigi különleges kiadásoknál is így volt. A Series 5 modellből születhet majd meg a PRODUCT(RED). Az alumíniumtokos, piros termék 450 eurós ajánlott fogyasztói áron fog futni, ha minden jól megy. Hogy hol lesz elérhető, ha tényleg érkezik, azt nem lehet tudni.

Az Apple egyébként tradicionálisan tavasszal szokott újdonságokat bejelenteni az év elején, és több okunk is van azt feltételezni, hogy ekkor kerülhet bevetésre a PRODUCT(RED) Apple Watch is. A vállalat a tavaszi eseményeinél szinte mindig bemutat új szíjkollekciókat, színösszeállításokat is az okosóra esetében, szóval az ilyen újítások mondhatni elmaradhatatlanok. Ezért a tavaszi időpont ideális időpont lenne a HIV/AIDS-ellenes programok megsegítésére készített modell elindításához is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap