Jöhet a Galaxy M-széria a Samsungnál

Jöhet a Galaxy M-széria a Samsungnál

Exkluzív információk alapján a SamMobile arról számolt be, hogy a vállalat nagytakarítást rendezhet az alsóbb szegmensekben, és egy új széria fogja helyettesíteni a mostani termékvonalakat. A Samsung termékkínálatát meglehetősen nehéz áttekinteni bizonyos ársávokban, és a friss pletykák szerint ez a Galaxy M érkezésével megváltozik majd.

A Samsung a csúcsmodellek esetében nyolcadik éve viszi azt a névsémát, amit megszoktak a vásárlók, szóval mindig lehet tudni, hogy éppen melyik az aktuális csúcsmodellje a vállalatnak. Van a Galaxy S, a Galaxy Note, és ennyi. Az elmúlt években az is tisztán kirajzolódott, hogy a jobb minőséget biztosító középkategóriás eszközök a Galaxy A termékcsaládba sorolnak be. Emellett viszont a Samsung palettáján ott van még például a Galaxy J, a Galaxy C, valamint a Galaxy On is, és azok a mobilok, amik ezekben a szériákban találhatóak, sokszor átfedést mutatnak egymással, ez pedig sem a gyártónak, sem pedig a felhasználóknak nem előnyös. A vásárló az olcsóbb modellek között könnyen el tud tévelyedni, a vállalat pedig lényegében feleslegesen fektet olyan eszközök fejlesztésébe, amik után később talán senki nem mutat érdeklődést.

Galéria megnyitása

Korábban már lehetett olyan híreket hallani, hogy a Samsung rendezheti a sorait az egész kínálatában, és most úgy fest, hogy a Galaxy M-széria éppen ezzel a céllal futhat be. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen árban mozognak majd az első Galaxy M jelölésű modellek, de a kódneveiket már nyilvánosságra hozta a SamMobile. A Samsunghoz közelálló szaklap birtokába jutott információk szerint kettő modellel nyithatja meg az új sorozatát a gyártó, az egyik az SM-M205F lesz, a másik pedig az SM-M305F. Ezek állítólag a Galaxy M20 és Galaxy M30 neveken fognak a boltokba kerülni, és meglehetősen vastagon fel lesznek vértezve tárhellyel. Az SM-M205F esetében 32 és 64 GB-os opciókból lehet majd választani, az SM-M305F pedig 64 és 128 GB-tal felvértezve kerülhet a boltokba. Ezen felül pedig azt is lehet még tudni az okostelefonokról, hogy lesznek normál és Dual-SIM támogatású változataik, és vélhetően a piaci igényeket tekintve döntheti majd el a Samsung, hogy egy adott országban milyen verziót dob piacra.

Hogy mikor debütálhatnak az újdonságok? Nos, egyelőre ezt nem lehet tudni, de nem lenne meglepő, ha még ebben az évben kereskedelmi forgalomba kerülnének. Az persze csak a későbbiekben dőlhet el, hogy ezek valóban változást hoznak-e a Samsung kusza alsóbb kategóriáiban, vagy csak még szélesebb lesz általuk a kínálat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap