Joe Danger 2 PS3 megjelenés

10 órányi extra tartalommal! 

Joe Danger 2 PS3 megjelenés

A Hello Games kőbe véste a "kaszkadőrzseni" Joe Danger új kalandjának PS3-as megjelenését. A játék október 10-én debütál Európában, méghozzá 10 óra extra tartalommal.

"Ez tulajdonképpen egy visszaugrás abba az időbe, mikor az eredeti Joe Dangert csináltuk. 4 pasi egy szobában, a saját játékát játszva... beleestünk a klasszikus csapdájába annak, hogy túl sokat játsszuk a saját művünket. Az első prototípusunk így nagyon kemény, nagyon nehéz játék volt, amit nagyjából 10 óra volt kitolni. Semmi tutorial, nem fogja senki a kezed, csak tiszta arcade örömjáték. A barátaink bírták, de csak a legügyesebbek tudták megtanulni. Ha jól emlékszem senki nem bírta végigvinni.

Ezért aztán vissza kellett ülnünk a tervezőasztalhoz, mert könnyebben hozzáférhetővé akartuk tenni a Joe Dangert, amibe könnyedén bele lehet tanulni. Így aztán senki nem tapasztalhatta meg a "Gaiden" verziót. Amikor szóba jött a Joe Danger 2 PS3 verziója, úgy éreztük, hogy itt az idő, hogy megmutassuk a rajongóknak ezt az eddig nem látott játékot."

Az új tartalom a Joe Danger 2 mo-cap laborjában játszódik és olyan új funkciókat hoz, mint teljes YouTube támogatás és továbbfejlesztett pályaszerkesztés. Ha bírtátok az első játékot, most sem fogtok csalódni.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward