Jó és rossz hírek a Razer Phone kapcsán

Jó és rossz hírek a Razer Phone kapcsán

A Razer Phone 2 hamarosan megkapja majd a friss Androidot, ez pedig örömmel töltheti majd el a meglévő felhasználókat. Az viszont már elszomorító lehet az érdeklődők számára, hogy talán sosem fog megérkezni a harmadik Razer Phone, vége szakadhat a szériának.

Frissítés a Razer Phone 2-nek

A Razer hivatalos bejelentés keretében számolt be arról, hogy elkészült a második generációs okostelefonjára az Android 9.0 operációs rendszerrel. Az Android Pie még nem indult el a meglévő tulajdonosok irányába, de február 27-étől már számolni kell a frissítés érkezésével. Első körben nem meglepő módon azokon a gépeken fog feltűnni az új operációs rendszer, melyek kártyafüggetlenül lettek megvásárolva. A szolgáltatói eszközöknél szokás szerint valamivel tovább kell a frissítésre várni, de heteken belül mindenkihez fokozatosan eljutat az Android 9.0.

Galéria megnyitása

A Razer Phone 2 frissítését illetően túl sok információval sajnos nem szolgált a vállalat. Nem lehet például azt tudni, hogy felvonultat-e ez a csomag valamilyen egyedi változtatást is, vagy csak azokkal a dolgokkal kell számolnia az embereknek, amiket a Google biztosít az Android 9.0-nál (pl. adaptív akkumulátor, adaptív kijelző, új gyorsbeállítások, átdolgozott értesítések). Ami biztos, hogy a gesztusvezérlést alapértelmezetten be fogja kapcsolni a Razer, de a felhasználóknak lehetősége lesz visszaállni a jól bevált háromgombos kezelésre, ha nem tudnak megbarátkozni a gördülékenyebb használatot ígérő ujjmozdulatokkal. És az ismeretes még, hogy a biztonsági javításokból is a legfrissebbet használták itt fel a cég szakemberei, szóval a februári frissítés a része az Android Pie-t szállító csomagnak.

Mit hozhat a jövő?

A Razer volt az első, aki igazán komolyan vehető androidos okostelefont készített játékosok számára, és más gyártókat is megihletett, de a vállalat várakozásait a jelek szerint nem váltotta be a termékcsalád. Állítólag leépítések lesznek a cég berkeiben, és olyan embereket is el fog bocsájtani és/vagy áthelyez a Razer, akik a pletykák szerint a következő generációs Razer Phone fejlesztésén munkálkodhattak. A Droid Life úgy értesült, hogy több projektet is le fog állítani a Razer, ami valószínűleg azt a célt szolgálja, hogy a továbbiakban gazdaságosabbá váljon a működése. Valószínűleg ugyanez állhat a Razer Game Store hirtelen leállítása mögött is.

Galéria megnyitása
Egymás mellett a két Razer Phone

Ez még nem hivatalos információ, de sajnos megbízható forrásból származik, szóval lehet ugyan reménykedni, de jelenleg nem sok esélyt lehet arra látni, hogy a közeljövőben újabb okostelefonnal térjen vissza a Razer. Mindenestre ettől függetlenül a meglévő eszközök támogatása valószínűleg tovább folyhat, remélhetőleg nem kell attól tartani a tulajdonosoknak, hogy hirtelen kegyvesztettek lesznek a gépezetek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap