Jó célt szolgálva érkezett limitált kiadású Logitech G szériás egér

A GHOST Limited Edition PRO Wireless gémer egér fehér ruhát öltött magára.

Jó célt szolgálva érkezett limitált kiadású Logitech G szériás egér

A Logitech folyamatosan bővülő kínálata ezúttal egy igazán érdekes darabbal gyarapodott. Egy olyan G szériás egérről lesz szó az alábbiakban, aminek a forgalmazásából nem a gyártó szeretne hasznot húzni, hanem a tervek szerint másokat segítő szervezeteknél fog kikötni a profit. Nem ez az első ilyen próbálkozása a Logitech-nek, és reményeink szerint nem is az utolsó.

A GHOST névvel megtoldott limitált szériás kiegészítő a Logitech G PRO Wireless egér alapjait felhasználva jött létre, és pofonegyszerűen meg lehet különböztetni a szimpla modelltől. Ez az újdonság fehérre lett „pingálva” narancssárga részletekkel a megszokott fekete-kék helyett. Egy direktben játékosoknak szánt készülékről beszélhetünk, és a Logitech mérnökei minden tudásukat beleadták a megalkotásába.

Galéria megnyitása

A GHOST Limited Edition Logitech G PRO Wireless képességei változatlanok maradtak az új ruhába bújtatás során, szóval csak a külseje szelídült meg a világos színnel az új modellnek, belül kíméletlen csúcstechnikát rejt.

Támogatott itt a Lightspeed vezeték nélküli technológia, amit a Logitech a legjobb eszközök számára fejlesztett ki, és hihetetlenül alacsony késleltetéssel tudja megoldani az összeköttetést. És ki kell emelni a szerkezet neve mellett azt is, hogy meg van benne a HERO 16K szenzor, ami elképesztően alacsony fogyasztással képes akár 16 000 DPI-s felbontást elérni, ami igazából 100 DPI-re is csökkenthető igény szerint. Gombokban bővelkedik az egér, és mindezek ellenére is nagyon könnyű, kb. 80 gramm a tömege, részben a különleges burkolatnak és a speciális akkumulátornak köszönhetően.

Galéria megnyitása

A Logitech kiemelte, hogy a GHOST termékek után a profit – ugyanúgy, ahogy a PIXEL limitált szériás egységek esetében – három karitatív szervezethez fog jutni, melyek különböző területeken próbálnak emberek millióinak segíteni világszerte. Ennek a kezdeményezésnek a keretében született meg egyebek mellett az Adaptive Gaming Kit nevű csomag mozgáskorlátozottak számára, hogy ők is élvezhessék a játékokat, mert a szórakozás is része a teljes értékű életnek. A Logitech továbbra is segíti majd olyanoknak a munkáját, akik ilyen és ehhez hasonló fejlesztéseken dolgoznak, és nem tömegterméket ontanak magukból.

A Logitech G GHOST Limited Edition PRO Wireless értékesítése a napokban indult, és az első szállítmány gyorsan el is fogyott, de várhatóak még újabb készletek. Szóval nem kell csüggednie azoknak, akiknek megtetszett az újdonság és/vagy a mögötte álló cél. A kiegészítő 150 dolláros ajánlott fogyasztói áron érkezett meg.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap