Jelentősen kiterjeszti portfólióját a Realme

Az IFA keretében a cég elmondta, hogy milyen újdonságokon dolgozik, és gőzerővel építkezik az 1+4+N stratégia jegyében.

Jelentősen kiterjeszti portfólióját a Realme

A Realme már korábban bejelentette, hogy szeretne kilépni az egyszerű mobilgyártó szerepből, és rengeteg különböző kapcsolódó eszközt tenne le az asztalra néhány főbb kategórián belül. Az 1+4+N termékstratégia ennek az alapját tette le korábban, most pedig a vállalat irányt mutatott, hogy mégis milyen megoldásokon dolgozik.

Korábban a Realme még sosem képviseltette magát a IFA-n, szóval ebből a szempontból történelmi volt az esemény a cégnek, és azért is fontos volt ez a számára, mert ezzel is próbálta mutatni az elkötelezettségét az európai piac iránt. Hiszen az IFA az év legnagyobb olyan elektronikai kiállítása, amit az öreg kontinensen tartanak. A Realme bemutatóját Madhav Sheth tartotta meg, aki a Realme európai képviseletét vezeti.

Galéria megnyitása

Megtudhattuk az eseményen, hogy a Realme szeretne Európában az első öt mobilgyártó közé belépni már a következő évben, ami azért nem kicsit ambiciózus terv. A márka abban bízik, hogy a Huawei visszaszorulásával képes lesz magának érvényt szerezni. És igazából az IFA keretében ennél sokkal több szó nem is igazán esett az okostelefonokról. A Realme 7 is az IFA alatt debütált, de igazából ettől függetlenül, Indiában hullott le erről a lepel.

Berlinben az AIoT volt az, ami igazén nagy hangsúlyt kapott a Realme részéről. Ez a kicsit mondva csinált kategória az olyan kapcsolódó berendezéseket takarja, amik valamilyen formán „mesterséges intelligenciát” foglalnak magukban. És ilyenekből a jövőben minden gyártó nagyon sokat tervez eladni. A Realme első körben négy nagy kategóriában gondolkodik, és ezeken a területeken be is harangoztak friss megoldásokat.

Galéria megnyitása

Érkezik a Realme Smart TV, ami 55 hüvelykes képátlóval próbál szerencsét, és 108 százalékban lesz képes lefedni az NTSC színteret. A lakáskiegészítők szempontjából lesz villanykörtéje a cégnek és biztonsági kamerája is. A Smart Bulb „izzó” RGB támogatást nyújt 1700 és 6500 kelvines színhő között vezérelhető fehér móddal, a kamera pedig 360 fokban rögzít Full HD-ben, infrás, érzékeli a mozgást, és egyebek mellett titkosítással kezeli a felvételeket. Ezeket az eszközöket applikációból lehet majd kezelni.

Galéria megnyitása

A viselhető kiegészítők frontján érkezik a Realme Buds Air Pro fülhallgató, ami már a következő hetekben debütálhat jelen állás szerint, és készül a Buds Wireless Pro is, ami szintén egy füles lesz a széles közönség számára. Az előbbi már ANC szupporttal is szolgálni fog, szóval kiváló zenei élményről gondoskodhat majd bármilyen környezetben. Továbbá a Realme a negyedik negyedév során elő fog állni a Watch S Pro okosórával is, ami kör alakú, AMOLED technológiás digitális számlappal lesz ellátva.

Galéria megnyitása

Az 1+4+N termékstratégia keretében a vállalat már egyebek mellett fogkefét is kínálni fog a vásárlóknak, és szép lassan más egyéb megoldásokon is felbukkanhat a márkanév. A jelek szerint a Realme a Xiaomi és a Huawei irányából egyszerre gyűjti az inspirációt a tovább haladáshoz. A cég szeretné elérni, hogy 50 különböző AIoT eszközt tudjon piacra dobni 2020-ban, és 2021-ben pedig ezt megduplázná, és már 100 ilyen terméket kínálna.

Kíváncsian várjuk, hogy a Realme a továbbiakban miként fog növekedni. A márka, ami valósággal berobbant a piacra, óriási potenciállal rendelkezik, és rengeteg pénz van mögötte, plusz a jelek szerint ügyesen is helyezkedik. Nem lennénk teljesen meglepve, ha a jövőben tényleg meghatározó szerepet lenne képes kivívni magában Európában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap