Játékvezérlő-gyártót vett a Corsair

A legfrissebb szerzemény egy igen impozáns vállalat, amely számos szabadalommal és igen mély iparági kapcsolatokkal rendelkezik, így vonzó célpontnak bizonyult.

Játékvezérlő-gyártót vett a Corsair

A Corsair a korábbi felvásárlásoknak köszönhetően számos új szegmensbe tehette be a lábát. Legutóbbi szerzeményük a streamereknek szánt eszközeiről és tunerekhez készített szoftvereiről ismert Elgato volt, azóta viszont sok víz lefolyt már a Dunán, így újabb potenciális célpont után nézett a vezetés, amelynek köszönhetően tovább erősítheti piaci pozícióit a vállalat.

Galéria megnyitásaA legfrissebb szerzemény a sokak által ismert SCUF Gaming, amely prémiumkategóriás játékvezérlőiről vált ismertté a piacon. A céget 2011 folyamán alapították, az elsődleges cél pedig az volt, hogy mind a PC, mind pedig az Xbox és PlayStation játékosok számára megfelelő kontrollereket fejlesszenek. Az új vezérlők nem csak kényelem, de funkcionalitás terén is kiemelkedtek a kínálatból: teljesítményre hangolták őket, vagyis úgy alakították ki, hogy minél kevesebb kézmozdulattal elérhetőek legyenek a különböző funkciók, amely kompetitív játék esetén előnyöket adhatott. Ezzel együtt a kontrollerek testreszabására is lehetőség nyílt, ami új távlatokat nyitott a játékosok számára – még mágnesesen rögzülő cserélhető előlap is készült a kontrollerekhez.

A SCUF az elmúlt évek során számos fontos kapcsolatra tett szert, így például az Activison licencelt partnere a Call of Duty esetében, de számos gamer liga hivatalos kontroller-márkájának is minősül, ezek közé tartozik például az NBA 2K League és az eMLS is.

Az akvizíciót követően a SCUF Gaming önálló márkanévként kerül a CORSAIR termékpalettára, magát a részleget pedig továbbra is Atlantából irányítják, és természetesen a regionális irodákat sem zárják be. Az eddig megvásárolt SCUF Gaming perifériák jótállásával és terméktámogatásával kapcsolatban sem lesz semmiféle változás – ezeket a dolgokat továbbra is a SCUF Gaming tartja kézben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap