Izgalmasra sikeredett a The Game Awards 2018

Rengeteg bejelentést hozott a játékipar Oscarja.

Izgalmasra sikeredett a The Game Awards 2018

Tegnap éjjel zajlott az idei The Game Awards-díjátadó, és az előzetes teaserekből már sejteni lehetett, hogy lesznek érdekességek. A teljes műsort megnézhetitek az alábbi videón, alatta pedig részletesen mutatjuk a bejelentett újdonságokat. A díjazottakat itt találjátok.

Sayonara Wild Hearts

A Nintendo Switch-re készülő játék egy zenés álom a nagyszerűségről, a motorozásról, a gördeszkázásról, a táncolásról, a lézerrel való lövöldözésről, a kardozásról, és az összetört szívekről. Mikor egy fiatal nő szívével történik ilyesmi, felborul az univerzum egyensúlya, hősünk álmaiban egy gyémántpillangó jelenik meg, és elviszi másik énjéhez, a maszkos-motoros The Foolhoz.

Futurisztikus városokon, sötét erdőkön, sivatagokon utazunk majd át, hogy újra megtaláljuk a harmóniát a lány társainak szívébe rejtve. A játék jövőre jelenik meg.

Journey to the Savage Planet

A belső nézetű kalandjáték ragyogó, színpompás idegen világa tele van furcsa és csodálatos lényekkel. A Kindred Aerospace nevű csillagközi felfedezőcég alkalmazottjaként egy ismeretlen bolygóra érkezünk az univerzum távoli sarkában, minimális felszereléssel, de nagy reményekkel a tarsolyunkban.

Feladatunk a felfedezés, az idegen élővilág katalogizálása, és annak megállapítása lesz, hogy a planéta alkalmas-e az emberi életre. A játék a tervek szerint jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe

A játékokról szóló játék friss változata konzolokra is megjelenik jövőre. Új döntések és befejezések várhatóak, de nem hiányoznak majd a bizarr, váratlan tréfák sem.

Among Trees

A sandbox túlélő-kalandjáték korai hozzáférése jövőre indul. A helyszíne egy ragyogó színekkel megrajzolt erdő lesz, tele állatkákkal, és bár a trailerből a csodás látványvilágon kívül nem sok dolog derül ki, annyit tudni lehet, hogy hasonlít majd a The Long Darkra, mínusz a halálra fagyás veszélye.

Egy cuki kunyhóba költözhetünk, ezt növelhetjük és díszítgethetjük is, valamint lehetőséget ad a főzésre és craftolásra. Felfedezzük majd a környező vadont, elmegyünk horgászni, és megpróbáljuk elkerülni, hogy valami felfaljon minket. A steames oldal már él.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

A sorozat tíz év után tér vissza egy új, Switch-exkluzív akció-RPG-vel. Csapatunkat a Bosszúállók, a Galaxis Őrzői, az X-Men tagjaiból, és sok más hősből rakhatjuk össze, hogy aztán megállítsuk az őrült Thanost és elit katonáit, a The Black Ordert.

Rocket League

A játék új autója a McLaren 570S, mely egyesíti magában a luxust, a legmagasabb szintű dizájnt és a modern sportosságot.

Far Cry: New Dawn

A Far Cry: New Dawn című önálló folytatás ugyanúgy Hope County-ban játszódik, mint a Far Cry 5, de 17 évvel annak eseményei után.

A kiadott felvételen egy békés települést támad meg egy két nő által vezetett banda, akik elég elszántnak tűnnek ahhoz, hogy vagy elfoglalják, vagy felégessék a helyet. Megvannak a szokásos Far Cry-elemek is, mint a barátságos állatok, furcsa fegyverek, vagy kevéssé biztonságos járművek.

A Far Cry: New Dawn 2019. február 15-én jelenik meg.

Hades

A Bastion alkotója, a Supergiant új játékának korai hozzáférése már elérhető a nemrég megnyílt Epic Store-ban. A görög istenekkel teli hack-and-slash labirintusfelfedezősdi azonnal megragadja a figyelmünket rajzfilmes látványvilágával és ütős zenéjével.

Ancestors: The Humankind Odyssey

Az Assassin’s Creed alkotójának, Patrice Désiletsnek és csapatának, a Panache Digital Gamesnek projektje tízmillió évet repít minket vissza az időben, az emberiség születésének hajnalára. A videón ősünk fejlődésének négy fázisát láthatjuk a fákon kószáló magányos, majomszerű lénytől a csoportban menekülésen és a primitív fegyverek használatán át a kardfogú tigrist elejtő vadászokig.

A nyílt világú túlélőjátékban folyamatos az evolúció, új képességeket és eszközöket szerzünk. A tudás generációról generációra öröklődik, és kiválaszthatjuk, milyen tulajdonságokat tartson meg a faj, hogyan fejlődjön fizikailag és értelmileg, magányos túlélőkké váljanak-e, vagy kiegyensúlyozott törzzsé, mely terjeszkedik és családokat alapít. A steames oldal szerint a megjelenés jövőre várható.

Scavengers

A nem túl távoli jövőben új jégkorszak köszöntött ránk, egy hatalmas, fagyott vidék vár felfedezésre egy kataklizma után. A legjobb esély erre akkor nyílik, ha együttműködünk a négyfős co-op kalandban, hiszen az extrém időjárás mellett az erőforrások szűkösségével, az ellenséges túlélőkkel, és a többi játékossal is meg kell küzdenünk. A tesztek jövőre indulnak, a hivatalos oldalon lehet rájuk jelentkezni.

Dead by Daylight Darkness Among Us

A DLC-ben egy maszkos gyilkos szabadul el, aki alakváltóként képes felvenni mások külsejét, így elég sok problémát okoz. Kiderült az is, hogy a játék dedikált szervereket kap.

Dauntless

Az ingyenes szörnyvadászós móka az Epic Store-ban jelenik meg jövő áprilisban, de egyben konzolokon is elérhető lesz. Később mobilokon és Switch-en is játszhatunk majd vele, a fejlesztő Phoenix Labs ugyanis korlátlan cross-platform lehetőséget szeretne adni a játékosoknak. A Hunt Pass szezonbérlettel új tárgyakat, skineket, kihívásokat szerezhetünk tíz dollárért, de lesznek olyan dolgok is benne, amikért nem kell fizetnünk.

Ashen

Az akció-szerepjáték hőse egy vándor, aki otthonát keresi egy olyan világban, ahol semmi sem tart sokáig, bármilyen erősen ragaszkodunk is hozzá. Az Epic Store-ban és Xbox One-on érhető el.

The Pathless

Az Abzu alkotójának új játéka mitikus kaland egy íjászról és egy sólyomról, a helyszín pedig egy hatalmas erdő, ahol ismerős és természetfeletti lények is élnek. A gonosz lelkekre vadászunk, felfedezzük a ködben rejlő titkokat, ősi romok rejtélyein törjük a fejünket, és nagy csatákat vívunk. Elérhető jövőre az Epic Store-ban.

Survived By

A roguelike multiplayer RPG korai hozzáférése ingyenesen játszható a Steamen. Harcolunk, zsákmányt szerzünk, meghalunk, majd kezdjük elölről..

Stranger Things 3 The Game

Saját játékot kap a Netflix sorozatának harmadik szezonja, melyben rejtve nyíló ajtók, vörös fények, katapultok és sok veszély vár ránk, mindez retrós stílusban, ahogy az illik.

Psychonauts 2

Először pillanthatunk bele a játékba. Meg kell hagyni, a látottak alapján furcsa dolgokban és teljesen elborult elmékben lesz részünk, de legalább visszatér majd néhány ismerős karakter.

Fortnite

Bemutatkozott a The Block, mely játékosok által készített területeket visz a PvP-térképre.

Super Smash Bros. Ultimate

A DLC első karakteréről, a Persona 5-ből érkező Jokerről hullt le a lepel.

Ez még nem minden!

Néhány játékról már külön hírben tudósítottunk, nézzük, mik voltak ezek:

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap