Izgalmas tabletdizájnban gondolkodik a Samsung

A vállalat nevéhez köthetően különleges szabadalom bukkant fel, és már pletykálnak a Galaxy Tab S7 érkezéséről.

Izgalmas tabletdizájnban gondolkodik a Samsung

A Samsung egy olyan megoldást szabadalmaztatott le, ami rugalmas használhatóság mellett gondoskodik kényelmes kialakításról. A dél-koreaiak által kialakított megoldás valamelyest emlékeztetheti majd a vásárlókat a Lenovo Yoga szériájának néhány korábbi megoldására.

Egy olyan táblagépben gondolkodik a Samsung, aminek a támasztója bele lenne építve a házába, és minden helyzetben kéznél lenne. Ennek a dizájnnak köszönhetően bárhol egy pillanat alatt ki lehetne nyitni a készüléket, felállítva akármilyen sík felületre. Elsősorban olyan esetekben jöhet jól az integrált támasztó, amikor az elsődleges cél a multimédiás tartalomfogyasztás.

Galéria megnyitása

A Samsung által szabadalmaztatott formavilág esetében a képernyő felülete és a hátlapon elhelyezkedő támaszték egyetlen ívben fut össze. Ennek köszönhetően nagyon látványos lehet a szerkezet.

A támasztéknak egyéb extra funkciója jelen állás szerint nincs, a vázlatokon egy nagy lyuk figyelhető meg rajta. A képeken nagyjából 30 fokos szögben van kihajtva, de valószínűleg ennél nagyobb döntést is el tudnak majd viselni, nem egyetlen állása lesz.

Galéria megnyitása

Amikor a támasztó le van hajtva, akkor rásimul a hátlapra, de minimálisan eltartja majd az illeszkedési ponton a két felületet a burkolat és a zsanér. A felső részen található a hangerő-szabályozó, valamint a bekapcsoló gomb is.

A hátlapon ott a hangszóró, ami felállítva teljesen szabadon marad, és oldalra kivezetve, de takarásban látható a 3,5 milliméteres Jack, valamint az USB csatlakozó helye. A hálózati kártya fiókja pedig teljesen ki van hozva a keret szélére.

Galéria megnyitása

Azt egyáltalán nem lehet tudni, hogy ebből a gépezetből mikor lehet kész termék, illetve egyáltalán megvalósul-e. Hiszen a szabadalmak kapcsán mindig el kell azt mondani, hogy semmi garancia nincs arra, hogy az előzetes vázlatokból lesznek kereskedelmi forgalomban kapható eszközök.

A Samsung egyébként a mostani dizájntól teljesen függetlenül, gőzerővel dolgozik egy új táblagépen, ami a csúcsot fogja célba venni. Friss pletykák szerint a Galaxy Tab S6 utódja, a Galaxy Tab S7 minden téren kiváló szerkezet lesz. És készülni fog belőle egy prémiumabb variáns is, a Galaxy Tab S7+. A szimpla Galaxy Tab S7 egy 11 hüvelyk körüli megjelenítőt foglal majd keretbe, a Galaxy Tab S7+ pedig már tovább növelt képátlóval, nagyjából 12 colos méretben futhat be.

A következő generációs csúcstabletek biztosan nem fognak annyira extravagánsan festeni, mint a fenti szabadalomban foglalt megoldás. Ugyanakkor az S Pen érintőceruzás kiegészítő például szinte biztosan meg lesz majd mind a kettő eszköznél. És ezek már 5G hálózati támogatással is szolgálhatnak majd opcionálisan. A Samsung az új tableteket valamikor a nyár folyamán leplezheti majd le.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap