Izgalmas infók kerültek ki a Honor 20 Próról

A Honor 20 Proról megjelent néhány hivatalosnak tűnő kép, amik a kamerával kapcsolatos információkat is feltárnak.

Izgalmas infók kerültek ki a Honor 20 Próról

A Huawei számára ez a hónap sem fog eltelni nagy bejelentés nélkül, a vállalat azon dolgozik, hogy bemutassa a Honor 20 és a Honor 20 Pro okostelefonokat. Az már korábban kiderült, hogy ezek a készülékek május 21-én fognak debütálni, és a napokban a Honor 20 Próval kapcsolatosan megjelent néhány hivatalosnak tűnő kép, amik a kamerával kapcsolatos információkat is feltárnak.

Galéria megnyitása

A Honor 20 Prót ábrázoló képeken olyan mobilt lehet megfigyelni, amelynek az előlapján nem látható kamera. A tervezők ez alapján egy olyan frontkamerát használhatnak, amit motor fog mozgatni, és ez a komponens csak akkor emelkedik majd ki a házból, amikor éppen szükség van rá. A biometrikus szenzor nincs ott a hátlapon, így arra lehetne következtetni, hogy ez a megjelenítő mögé lesz elrejtve, viszont úgy tűnik némelyik képen, mintha az eszköz peremén lenne ez elhelyezve. Az okostelefon szinte biztosan egy 6 hüvelyknél nagyobb kijelzővel lesz ellátva, de a képátlóról közelebbi adatot egyelőre nem kaptunk. A promóciós képek meglehetősen extravagánsak, ezek alapján akár egészen különleges színekben is felbukkanhat majd a termék.

Galéria megnyitása

Az a hír járta korábban, hogy Honor 20 Prónál is megjelenhet a periszkópos kamera, de a friss információk szerint inkább egy normál felépítésű zoomkamera juthat szerephez. Ez az egység háromszoros nagyításra lesz képes, és optikai stabilizátorral is meg lesz toldva elvileg, így nem kell majd attól tartani, hogy egyszerűen bemozdulnak majd a képei, vagy nagyon remegni fognak a videói. A készülék egyébként négykamerás modult vonultathat fel, és ennek az elsődleges tagja 48 MPixeles lehet (pixelösszevonással 12 megapixeles), a vállalat a Sony IMX586 szenzort foghatja munkára egy optikai stabilizátoros lencserendszerrel megtoldva, és egészen extrém, F/1.4-es lehet a rekesznyílása ennek. A fókuszálást lézeres érzékelő is segíteni fogja egyebek mellett, ezt is lehet látni a Honor 20 Pro hátoldalán.

Galéria megnyitása

A zoomolásra alkalmas megoldáson felül számolni kell egy olyan társkamerával is, ami már ultraszéles-látószögű lencserendszerrel szolgálhat. Erről azt lehet tudni, hogy 16 megapixeles fotókat örökíthet meg, F/2.2-es lehet az apertúrája, és egészen pontosan 117 fokban rögzítheti az elé táruló dolgokat. És a végére maradt az igazi érdekesség, ami a napvilágot látott leírás szerint nem más, mint egy dedikált makrózásra szolgáló kamera. Ez elvileg mindössze 2 MPixeles képeket tud majd lőni, viszont 1,75 mikronos pixelméret fogja jellemezni, ami kiemelkedőnek tekinthető, így az alacsony felbontás átlagon felüli részletességgel társulhat. Kíváncsian várjuk, hogy ezt a kamerát a Huawei hogyan fogja felvezetni, pontosan milyen felhasználásra szánja, és mennyire lehet majd vele közel merészkedni a megörökíteni kívánt témákhoz. A Huawei P30 Prónak van saját makró módja, de ott nincs ilyen kamera, hanem a széleslátószögű megoldással éri el a vállalat a 2,5 cm-es fókusztávot.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Huawei a korábban látottakhoz hasonlóan, az idei évben is brutálisan menetelhet előre az első negyedévben mutatott produkciója alapján, és a második negyedév során már a Honor 20 széria is hozzájárulhat majd a vállalat sikeréhez. A kínai alakulat szeretné elérni, hogy piacvezető szerepbe lépjen az okostelefonok terén, és bizony jó irányba halad ehhez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap