Iyama Prolite B2006WS

Az Iyama neve jól cseng ha minőségi LCD monitorkról van szó. A gyártó most egy új, 20 hüvelykes képátlóval bíró LCD monitort dobott piacra, amely Iyama Prolite B2006WS típusjelzéssel van ellátva. A termék a minőségi ProLite sorozat termékpalettáját bővíti majd.

Iyama Prolite B2006WS

Az Iyama neve jól cseng ha minőségi LCD monitorokról van szó. A gyártó most egy új, 20 hüvelykes képátlóval bíró LCD monitort dobott piacra, amely Iyama Prolite B2006WS típusjelzéssel van ellátva. A termék a minőségi ProLite sorozat termékpalettáját bővíti majd.

Az Iyama Prolite B2006WS kétféle kivitelben kerül a boltok polcaira: az egyik változat dizájnos fekete, míg a másik az Apple termékeihez hasonló fehér színben pompázik. A B2006WS monitorok 1680 x 1050 pixeles natív felbontással üzemelnek, az LCD panel 5 ms-os válaszidővel rendelkezik, ami nagyon jónak mondható. Az egység 2000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik, a panel fényerőssége 300cd/m2. Az Iyama az újdonságot ellátta sztereó hangszórókkal is, amelyek 2 x 1W-os teljesítménnyel bírnak. A termékhez nem árt egy erősebb középkategóriás rendszer sem, ha 1680 x 1050 pixeles natív felbontással szeretnénk játszani kedvenc játékainkat.

A csatlakozók között mindössze egyetlen DVI port található a hangszórókhoz tartozó bemeneten kívül. Az Iyama ProLite B2006WS a gyártó állítása szerint rövid időn belül forgalomba kerül, ám pontos időponttal nem szolgáltak. Az újdonság ajánlott végfelhasználói ára 220 euró magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward