Ívelt kijelzős monitorokkal erősít a Samsung

A CJG5-ös sorozat tagjai ívelt WQHD VA paneljükkel és 144 Hz-es képfrissítési rátájukkal próbálnak majd hódítani a piacon.

Ívelt kijelzős monitorokkal erősít a Samsung

A többi gyártóhoz hasonlóan a Samsung is tartogatott néhány új terméket a GamesCom idejére, amelyekről most lehull a lepel. Az újdonságok, vagyis a CJG5-ös sorozatú monitorok elegáns, kvázi keretnélküli dizájnnal érkeznek, ami főként a több monitorból álló megjelenítő rendszerek építőinek kedvez. A CJG5-ös családban kétféle modell mutatkozott be, amelyek alapvető tulajdonságok terén egyformák, képátló terén azonban vannak közöttük különbségek, ahogy az a nevükön is látszik: a C32JG5 32 hüvelykes képátlóval, a C27JG5 pedig 27 hüvelykes képátlóval várja a játékosokat.

Mindkét monitor 2560 x 1440 pixeles natív felbontású VA panelt használ, így a betekintési szögek kellően szélesek, 178 fokosak, a kontrasztarány pedig kellően magas, hiszen 3000:1 értéket képvisel, ahogy ettől a paneltípustól már megszokhattuk. A VA panelek ráadásul ívelt kivitelben, 1800R hajlítási sugárral érkeznek, ami a Samsung szerint nem csak a felhasználói élményt javítja, de a néző szemeit is kevésbé fárasztja, mint a hagyományos megoldások. A CJG5-ös sorozatú monitorok 144 Hz-es maximális képfrissítési rátával dolgoznak, GtG válaszidejük 4 ezredmásodperc, MPRT válaszidejük pedig 1 ezredmásodperc. A W-LED háttérvilágítással rendelkező monitorok 300 cd/m2-es maximális fényerősséggel rendelkeznek.

Galéria megnyitása

Videó bemenetek terén egy HDMI 2.0-s és egy HDM 1.4-es, valamint egy DisplayPort 1.2-es csatlakozó szerepel a kínálatban, de a fejhallgató csatlakozó sem hiányzik a sorból. Az új monitorok játékhoz és filmnézéshez optimalizált profillal egyaránt rendelkeznek, így a fekete gammaszintet, a szaturációt, a kontrasztot és az élességet könnyedén az adott tartalomhoz igazítja a rendszer.

A Samsung 32 és 27 hüvelykes CJG5-ös sorozatú megjelenítői a harmadik negyedév folyamán jelennek meg kereskedelmi forgalomban. A C32JG5 várhatóan 359,99 angol fontba kerül, a C27JG5-ös modellért pedig 309,99 angol fontot kérnek majd el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap