Itt vannak az első Samsung Galaxy Note20+ renderek (is)

A tollas csúcsmodell még tovább fog nőni, és a képaránya is tovább nyúlik.

Itt vannak az első Samsung Galaxy Note20+ renderek (is)

Néhány napja számolhattunk be arról, hogy felbukkantak a Galaxy Note20 első renderképei, most pedig már megjelentek a „pluszosított” változat előzetes ábrái. Ezek is a korai CAD információkon alapulnak, szóval nagy vonalakban szinte biztosan fedik a valóságot, kisebb eltérések viszont lehetnek majd a végleges terméknél a megjelenésben.

A korábbi években többször is volt arról szó pletykák szintjén, hogy a Samsung összeboronálhatja a Galaxy S és a Galaxy Note szériákat, ehhez képest még inkább több Galaxy Note variánst hozott létre, és jelen pillanatban úgy fest, hogy ez be is jött neki. Ahogy tavaly, úgy idén is kettő kivitelben kerülhet a boltokba a tollal is felvértezett zászlóshajó. A Galaxy Note20 mellé befuthat a Galaxy Note20+, és már arról is viszonylag szilárd képünk van, hogyan nézhet majd ez ki.

Galéria megnyitása

A Galaxy Note20+ első renderképeit ugyanaz alkotta meg, aki a Note20 rendereit is, és ugyanabból a forrásból jutott hozzá a CAD információkhoz. A Galaxy Note20 az eddigi összes pletyka alapján nagyobb lesz, mint a Galaxy Note10 volt, és a Note20+ is növekedhet. A mostani adatok szerint 165 milliméter magas lehet a termék, amihez 77,2 milliméteres szélesség társulhat majd, és mindössze 7,6 milliméterre emelkedhet ki a síkból. Az elődmodell 6,8 hüvelykes megjelenítőjére ez a megoldás egy 6,9 colos képernyővel licitálhat rá jelen állás szerint.

A CAD renderek alapján a Samsung ennél az okostelefonnál már ívelt peremeket használnak majd, ami jelen állás szerint a Galaxy Note20-nál el fog maradni. A kijelző képaránya nyújtottabb lehet az eddigieknél, 19:9-ről 20:9-re állhat át a vállalat tervezőgárdája. A megjelenítőben a kamera egy lyukba lett elhelyezve, a hátlapon pedig egy kiemelkedő és meglehetősen nagy alapterületű kamerasziget figyelhető majd meg. Ez jelen állás szerint legalább négy szenzorból épül majd fel.

Galéria megnyitása

A hátlap is ívelt lesz a Galaxy Note20+ esetében, hogy minél kényelmesebben lehessen kézbe fogni a hatalmas méreteivel is. Alul és felül pedig maradhat a lapított dizájn a felmenőkhöz hasonlóan. A gombok egy kicsit át lesznek majd rendezve a káván, és lekerülhet a Bixby dedikált kezelőszerve a keretről. A toll ezúttal is a mobil aljából kerülhet majd elő. Az S Pen kiegészítő minden Galaxy Note-nak a szerves részét képezi, nem kivétel ez alól a most érkező óriás sem.

A Samsung hivatalosan még semmit nem közölt a Galaxy Note20 széria kapcsán, így a Galaxy Note20+-ról sincsenek adatok. Viszont azt már látatlanban is meg lehet neki előlegezni, hogy a kamerarendszere új szintre fog lépni, és a teljesítményét tekintve is fejlődést hozhat – még akár a Galaxy S20-hoz képest is, mert arról már több információmorzsa is volt, hogy készül az Exynos 992. Állítólag az akkumulátor is izmosabb lehet majd, mint a felmenője esetében volt, 4500 mAh-s telep válthatja a 4300 mAh-s egységet.

Galéria megnyitása

A korábbi években a Samsung augusztusban mutatta be a Galaxy Note20-at, és nem lenne meglepő, ha idén is így alakulna ez. Az már lényegében biztosnak tekinthető, hogy egy kizárólag online követhető eseményen kerül reflektorfénybe a termék, amire a koronavírus-járvány ad okot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap