Itt van a következő adag Epic Games ingyen játék

Itt van a következő adag Epic Games ingyen játék

Úgy gondolom, ezen a héten sem ildomos kihagyni az Epic Games ingyenes játék ajánlatát, mert megint mindent megtett a vállalat, hogy magához láncoljon minket.

Kezdjük a sort a nyomozós Sherlock Holmes: Crimes & Punisments játékkal, ahol a világ leghíresebb detektívjének a bőrébe bújva kell 6 különböző esetet megfejtenünk. Lesznek gyilkosságok, eltűnt személyek és neked döntened kell, hogy a morálisan elfogadható, vagy a törvényt betartva szerzed meg az információkat.

A Close to the Sun egy belsőnézetes kalandjáték, ami egy alternatív történelemben játszódik. Egy hajó fedélzetére kerülünk, ami a világ legnagyobb tudományos elméit szállítja, hogy szabadon kísérletezzenek. Mi odamegyünk, hogy megnézzük, milyen nagyszerű dolgot találtak fel, de ebben a Bioshockot idéző játékban viszont természetesen nem mehet minden zökkenőmentesen.

Jövő hétre is megvannak a kiszemelt játékok. Április 16-tól elérhető a Wheels of Aurelia, ami egy utazást mesél el Olaszországban, ahol megismerhetjük a főhősnőnk élettörténetét is.

Ha pedig egy őrült akciójátékra lenne igényünk, a Just Cause 4 lesz a te címed. Ebben a nyitott világban tényleg nagy szabadságban lesz részed, rengeteg fegyver, jármű és kütyü lesz a segítségedre, hogy bejárd a vidéket és felrobbants mindenkit.

Ezeken kívül most fut a tavaszi vásár is, ami sajnos pénztárcanyitogatóan kecsegtető áron kínál rengeteg gyöngyszemet. Érdemes tehát ott is körülnézni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap