Itt az új Humble Bundle, már Androidra is

Itt az új Humble Bundle Androidra. És Linuxra. És Macre. És Windowsra.

Itt az új Humble Bundle, már Androidra is

A régóta futó igen sikeres Humble Bundle sorozat, amely független fejlesztők játékait kínálja, történetének új fejezetéhez érkezett. A legújabb csomag, amelyért szokás szerint annyit fizetünk, amennyit nem szégyellünk, olyan játékokat tartalmaz, melyek már Androidos kütyükön is futnak a szokásos Mac OS X, GNU/Linux és Windows platformok mellett.

Fizetés előtt most is megadhatjuk, hogy a csomagra szánt pénzünk mekkora hányadát kapják a fejlesztők, és mekkora része jusson jótékony célokra a Child's Play Charity vagy az Electroic Frontier Foundation szervezetekhez, ill. a Humble Indie Bundle szervezőihez.

Az aktuális csomagban az Anomaly: Warzone Earth, az Osmos és az EDGE játékok találhatóak, aki pedig többet fizet a jelenlegi átlagárnál (5,93 dollár, de ez változó) az ráadásként megkapja a World of Goot is. A toplistát most épp egy 1660,19 dolláros vásárlás vezeti. A statisztikák szerint átlagban a Linuxosok fizetnek a legtöbbet a csomagért, őket a Macesek, aztán a Windowsosok követik. Az Androidos statisztikák még nem kerültek fel a honlapra, ezt a hiányosságot a jövőben bizonyára pótolni fogják.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward