Itt az első Call of Duty: Modern Warfare szezon

Egészen korrekt csomagot hoztak össze a játékosoknak.

Itt az első Call of Duty: Modern Warfare szezon

A Call of Duty történetének legnagyobb ingyenes tartalmi frissítése. Ez a hivatalos promóciós szlogenje az első Modern Warfare szezonnak, ami mától el is kezdődik az összes támogatott platformon.

Az Activision valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elvetette a már náluk jól bevált fizetős DLC rendszert, amik általában új pályákat, játékmódokat és skineket rejtettek magukban és előhozakodott egy, a kiadótól már-már megmagyarázhatatlanul fair-nek mondható Battle Pass rendszerrel.

A Battle Pass 100 szintet foglal magába és 20 szint ebből mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik. Ha valaki nem fizet elő, akkor ő is fejlődik tovább és bármikor befizethet a Battle Passban elérhető jutalmakért.

A fejlődést természetesen a játékban eltöltött idővel érhetjük el, vagyis minél többet játszunk, annál magasabb szintre juthatunk el a szezon végére. Ha pedig a pénztárcánkat megnyitjuk, akkor azonnal megszerezhetünk mindent, még csak játszanunk sem kell.

Galéria megnyitása

Két ingyenes fegyver is érkezett, egy Ram-7 és egy Holger 26. Egyes kalkulációk szerint mindkettő megszerzéséhez körülbelül 30 óra játékidőre van szükség, vagyis a játékmenetet befolyásoló tényezők nincsenek pénztárcát igénylő módon elbújtatva.

10 új operátor kinézet is érkezik, van, akit ingyen megszerezhetünk, de legtöbbet a fegyverkinézetekkel és egyéb skinekkel együtt csak a Battle Passba való befizetéssel kaphatjuk meg.

Ha a CoD-ban is működni fog ez a fajta pénzköltési lehetőség, akkor az nagyban megnövelheti a játék támogatási idejét a kiadó részéről és így minden vásárló jól járhat.

Galéria megnyitása

Három új pályát is kaptunk, itt a jól ismert klasszikus Crash, ami a Mobile verzióban is helyet kapott, illetve a Shipment és a Vacant is visszaköszön számunkra.

Galéria megnyitása

A 2v2 Gunfight játékmód nagyon bejöhetett a közösségnek, ha már bajnokságok is vannak belőle, így nem csoda, hogy három új pálya is érkezik ide. Atrium, Cargo és Shipment (2v2).

Galéria megnyitása

A Ground War játékmód sem maradhat új helyszín nélkül, itt a Port.

Galéria megnyitása

A három új játékmód pedig tovább színesíti a Modern Warfare-t. Jön a Reinforce, ahol a csapatnak el kell foglalni a pontokat, majd életben maradni, itt az Infected, ahol túl kell élni, anélkül, hogy megfertőződnél, illetve a Gunfight O.S.P, ahol a klasszikus 2v2 szabályok érvényesülnek, viszont egyre jobb fegyverekért.

Galéria megnyitása

Végül pedig az új Special Ops küldetésekbe is beugorhatunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap