Itt a világ első Xbox One-hoz készített billentyűzet-egér párosa

A Razer Turret for Xbox One kényelmesen használható a kanapén, akkumulátoros üzemideje pedig bőven elég egy kiadósabb csatához is.

Itt a világ első Xbox One-hoz készített billentyűzet-egér párosa

Még november elején írtuk meg, hogy az Xbox One billentyűzet és egér támogatást kapott, most pedig arról számolhatunk be, hogy megjelent az első, kifejezetten Xbox One-hoz készített billentyűzet-egér páros.

A világelső Turret for Xbox One szettet úgy tervezték meg, hogy kényelmesen használhassuk a kanapén ülve, ugyanis a billentyűzet oldalából kihúzhatunk egy tálcát, amin kedvünkre egerészhetünk. A szett természetesen asztali környezetben is használható, ha szükséges, de a kanapén/fotelban ülve egészen biztosan többen veszik majd hasznát.

Galéria megnyitása

Az új szett billentyűzete 16,8 millió színárnyalattal rendelkező háttérvilágítást kapott, mechanika terén pedig a Razer saját fejlesztésű kapcsolóit rejti, amelyek élettartamuk során akár 80 millió lenyomást is gond nélkül kibírnak, lenyomásukhoz pedig 50G erőre van szükség. A közepes magasságú billentyűsapkákata gyártó kiemelte a billentyűzet síkjából, így a színes fények alóluk is ki tudnak szűrődni, ami különleges hangulatot teremthet. A kényelmes használatot ergonomikus csuklótámasz segíti, de van még a fedélzeten 10 billentyűre kiterjedő Anti-Ghosting támogatás, dedikált Xbox gomb, amivel előhívható a Dashboard, illetve Gaming Mode opció is, ami PC-s játéknál jöhet jól. Az új billentyűzet 1000 Hz-es maximális mintavételezési frekvencia mellett dolgozik, és szükség esetén minden gombja programozható, ezt az extrát viszont csak PC-s játékok mellett élvezhetjük. Az új billentyűzet 390 milliméter széles, 194 milliméter mély és 36,93 milliméter vastag, tömege pedig nem több 1860 grammnál. A billentyűzet esetében egyetlen teljes akkumulátortöltéssel akár 43 órányi üzemidő is nyerhető, de ha a háttérvilágítást is bekapcsoljuk, már csak 11 órányi üzemidőre lesz képes az újdonság.

Galéria megnyitása

A szetthez tartozó egér egy Razer 5G Avanced Optical Sensor típusú érzékelővel rendelkezik, ami valódi 16 000 DPI-s felbontással rendelkezik, másodpercenként 11430 milliméternyi mozgást képes lekövetni és 50G-s gyorsulást is gond nélkül fel tud dolgozni. Az egér összesen 7 darab önállóan programozható gombot kapott, amelyekhez 50 millió lenyomást kibíró kapcsolókat használtak. A jobbkezeseknek tervezett egér ergonomikus formavilággal érkezik és 106 grammot nyom a mérlegen. Akkumulátoros üzemidő terén akár 50 óra is elérhető, ha kikapcsoljuk a világítást, de aktív világítással is elérhetünk akár 30 órányi játékidőt. Az új egér 125,7 milliméter hosszú, 70 milliméter széles és 43,2 milliméter magas, fedélzetén pedig Razer Chroma és Xbox Dynamic Lighting támogatással ellátott RGB LED alapú világítás teljesít szolgálatot.

Galéria megnyitása

Mind az egér, mind pedig a billentyűzet rendelkezik Razer Chroma és Xbox Dynamic Ligting támogatással, így világításukat egyéb perifériákéval is szinkronizálhatjuk, sőt, akár az egyes játékok is kiaknázhatják a világításban rejlő lehetőségeket, így a játékélmény még lebilincselőbb lehet. Mindkét eszköz egyetlen 2,4 GHz-es vezeték nélküli adapter segítségével csatlakozhat az adott Xbox One konzolhoz, illetve az adott PC-hez – attól függően, melyikkel akarunk éppen játszani –, de a csomag tartalmaz egy kettő és egy másfél méter hosszú USB-s töltőkábelt is.

Galéria megnyitása

Az új szett Észak-Amerikában már előrendelhető, ahol 249,99 dollárt kérnek el érte, de a csomag extraként egy 25 dollár értékű Xbox ajándékkártyát is tartalmaz. A szett világszerte majd csak 2019 első negyedévében jelenhet meg, de sajnos csak amerikai billentyűkiosztással.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap