Itt a Sharkoon első vezeték nélküli gamer egere

A Skiller SGM3 a gyártó első vezeték nélküli egere, ami elég jó felszereltséggel érkezik és az ára sem tűnik túlzónak.

Itt a Sharkoon első vezeték nélküli gamer egere

A Sharkoon elkészítette első vezeték nélküli gamer egerét, a Skiller SGM3-as modellt, amely extraként nem csak vezeték nélküli, hanem akár vezetékes módban is használható, amennyiben nem bírjuk kivárni, hogy az akkumulátor nagyjából 3 óra alatt feltöltődjön. A hét programozható gombbal rendelkező egér alapját egy 6000 DPI-s optikai szenzor adja (ATG4090), amelynek érzékenysége a DPI kapcsoló segítségével egyszerűen és gyorsan állítható, akár játék alatt is – az aktuális érzékenységről visszajelző LED ad tájékoztatást. A DPI szintek között 600, 1200, 2400, 3600, 4800 és 6000-es értéket találunk, a mintavételezési frekvencia pedig maximum 1000 Hz lehet. A szenzor másodpercenként maximum 3810 milliméternyi mozgás pontos lekövetésére képes, illetve akár 30G-s gyorsulást is megbízhatóan érzékel.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 124,5 milliméter hosszú, 67 milliméter széles és 39 milliméter magas egér mindössze 110 grammot nyom a mérlegen vezeték nélküli üzemmódban. Az egér házának felső részén egy RGB LED világítással rendelkező Skiller logót találunk, amelynek fényeit az ingyenesen letölthető szoftveren keresztül lehet módosítani – és ez a szoftver szükséges a gombok funkcionalitásának megváltoztatásához is. A beépített lítium-ion akkumulátor 930 mAh-ás kapacitással rendelkezik, egyetlen teljes töltés hatására pedig 40 órányi vezeték nélküli üzemidőt biztosít. Az akkumulátor töltöttségéről a szoftver ad tájékoztatást, ha viszont kezd lemerülni az energiaforrás, akkor a logó is elkezd villogni.

A PTFE talpakon sikló egér gombjai 10 millió kapcsolást bírnak ki élettartamuk során, az 5 talp élettartamáról azonban nincs hír, de a csomag tartalmaz egy tartalék szettet is. A ház két oldalára gumibevonatot helyeztek, ami biztosabb és kényelmesebb fogást eredményez. A feketében, szürkében, fehérben és zöldben forgalomba kerülő Skiller SGM3 már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 39,99 euró.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap