Itt a Humble Indie Bundle 7

Hat fantasztikus indie játék, és egy indie játékokról készült dokumentumfilm az új Humble Bundle-ben.

Itt a Humble Indie Bundle 7

Véget ért a THQ fantasztikus pakkjának árusítása, amely sajnos nem tudta megmenteni a kiadót a csődtől, de reméljük az új tulajdonosok segítségével hamarosan talpra állnak. A Humble Bundle közben gyökereihez visszatérve ismét újabb nagyszerű indie játékokkal jelentkezik. A legújabb, szám szerint 7-es csomagban 6 nagyszerű játékot és ráadásként egy dokumentumfilmet is találunk, amely az indie játékokról készült.

A gyűjtemény első darabja a Binding of Isaac, amelyhez megkapjuk a Wrath of the Lamb DLC-t is. A fölülnézetes, nem éppen vidám témát feldolgozó horror akció-PRG Edmund McMillen (Super Meat Boy) elméjének sötét bugyraiból került elő.

A második játék a Snapshot című színes és kreatív oldalscrollozós fejtörő, amely a Retro Affect alkotása. Egy elveszet robotnak kell segítenünk, aki kamerája segítségével képeket tud készíteni a pálya egyes részeiről, és ezeket az elemeket le tudja rakni máshová. Pl. ha egy tűzlabda jön felénk, elég, ha lefotózzuk, aztán elforgathatjuk a képet, és a tűzlabdát felhasználhatjuk arra, hogy szétrobbantsa az előttünk lévő akadályokat.

A harmadik darab a Closure című sok díjat nyert alkotás, amelyben a világnak csak az a része létezik, amit látunk, a fényt irányításának segítségével így megszüntethetjük, vagy létezésre hívhatjuk a környezet elemeit. A játékban egy pókszerű démont alakítunk, aki három emberi szereplő történetét követi nyomon fantasztikus helyszíneken.

A negyedik darab a Shank 2, a Klei Entertainmenttől, amely a sokak által szeretett 2D-s oldalnézetes verekedős játék folytatása. A játék új harcrendszert kapott, de megőrizte az eredeti képregényszerű külsejét.

Az ötödik darab kissé kilóg a sorból, mivel nem játék, hanem dokumentumfilm, témája miatt viszont nagyon is a csomagba tartozik. Az Indie Game: The Movie a független játékokról és készítésükről szól. Végigkíséri Edmund McMillen és Tommy Refenes munkáját, ahogy a Super Meat Boy-on dolgoznak, Phil Fisht, ahogy a Fezt fejleszti, és Jonathan Blowt, ahogy a Braiden dolgozik. A film 720 és 1080p-s felbontásban tölthető le és többek között magyar felirat is tartozik hozzá.

Az utolsó két játékot akkor kapjuk meg, ha az átlagárnál többet fizetünk. Érdemes, mert olyan darabokról van szó, mint a nagysikerű Legend of Grimrock, amely az oldschool RPG-ket éleszti újjá, és a Dungeon Defender, ami egy RPG-tower defense keverék, amelyhez a létező összes DLC-t is megkapjuk (na meg milyen játékban láthatnánk még alsógatyás páncélos lovagot?).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward