Itt a Deus Ex: Mankind Divided első trailere!

A látványvilágra nem lesz panaszunk.

Itt a Deus Ex: Mankind Divided első trailere!

Megérkezett a frissen bejelentett Deus Ex: Mankind Divided első trailere. A három perc, huszonhét másodperc hosszúságú, akcióval teli videóban egy, a játék címéhez méltóan két részre szakadt társadalom mindennapjaiba pillanthatunk bele.

Az elénk táruló jövő nehezen lehetne sötétebb és elkeserítőbb. 2029-re a világ egy globális polgárháború szélére sodródott. A másodrendű személyekként kezelt, beültetésekkel rendelkező emberek radikális csoportjai terrorista akciókkal küzdenek a többségi társadalom elnyomó karhatalma ellen. Jensen láthatóan teljesen kiábrándult mindenből, és már nem hiszi, hogy a világot jobbá lehet tenni. Beéri azzal, hogy teszi a dolgát, és az Interpol ügynökeként sorstársaira vadászik.

Magáról az alkotásról nem sokkal tudunk többet mint tegnap este, az azonban kiderült, hogy a játék alatt az Eidos Montreal motorja, a Dawn Engie fut majd, és támogatni fogja a DirectX 12-t, valamint az AMD TressFX-et. A megjelenés akár csak körülbelüli időpontja azonban még mindig titok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward