Itt a 10 000 dolláros billentyűzet

Az ADATA Golden Summoner egy igazán rendhagyó megoldás, amelyre aranylepel hullott.

Itt a 10 000 dolláros billentyűzet

A billentyűzetek szegmensében manapság az RGB LED világítással és minőségi mechanikus kapcsolókkal ellátott termékek képviselik a felsőkategóriát, de olyan megoldások is vannak, amelyeknél LCD kijelzőt is beépítettek, amelyen hasznos információk jelenhetnek meg – gondoljunk csak a Logitech G510s modellre. Olykor azonban extrémebb modellek is felbukkanhatnak, amire remek példa az ADATA nemrégiben lencsevégre kapott megoldása, a 24 karátos aranybevonattal ellátott klaviatúra.

Galéria megnyitása
Fotó: AnandTech

Galéria megnyitása Fotó: AnandTech Az újdonság lényegében alumíniumvázzal és alumínium billentyűkkel érkezik, viszont a luxusérzet miatt 24 karátos arannyal is bevonták a látható részeket – a billentyűzet aljára persze nem jutott arany, mert ott egyrészt úgy sem látható, másrészt viszont jelentősen megemelte volna a termék árát. Hogy mégis mi indokolta a Summoner billentyűzet aranyozott változatának elkészítését? A válasz egyszerű: a gyártóhoz befutott egy kérés egy gazdag ügyféltől, aki szeretett volna egy egyedi, arannyal bevont billentyűzetet, így hát el is készítették neki.

Az első példányt követően még további hat billentyűzetet készítettek – minden bizonnyal azért, mert úgy gondolták, a hírverés hatására gond nélkül értékesíteni tudják őket is a célközönség körében, vagyis a különlegességre vágyó tehetős vásárlók között.

Galéria megnyitása

A speciális dizájnnak köszönhetően a billentyűzet rendhagyó gépelési élményt nyújt, ugyanis a billentyűkupakok fémből készültek, így érintés során hidegnek bizonyulnak. A Golden Summoner névre keresztelt billentyűzet az aranyozásnak köszönhetően nem csak extravagáns dizájnnal rendelkezik, de meglehetősen drága is, hiszen egy-egy ilyen termékre 10 000 dolláros áron lehet szert tenni. Arról nincs hír, hogy jótállás van-e rá, illetve ha igen, akkor az pontosan milyen feltételek mellett érvényes.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap