Ismét Oculus Questre érkezik a következő VR Star Wars játék

Az ILM xLAB ismét összefogott az Oculus csapatával, hogy elkészíthessék a legújabb Star Wars VR kalandot.

Ismét Oculus Questre érkezik a következő VR Star Wars játék

Még májusban történt a bejelentés, miszerint készül a Star Wars Tales from the Galaxy’s Edge, ám akkoriban nem voltak információk arról, hogy pontosan melyik platfromra tervezik elhozni a játékot.

A Star Wars Vader Immortal sorozat az Oculus Quest első nyitó exkluzíva volt, ami kritikailag és felhasználói visszajelzések alapján is nagyszerűen teljesített, így amikor először hallhattunk a Galaxy’s Edge-ről, jó esély volt arra, hogy ismét a Questet célozzák meg.

Az új fejlesztői videóban megtudhatjuk az alapfelállást is. Egy droidjavító technikusként egy klasszikus kalóztámadás áldozatai leszünk, emiatt le is zuhanunk a Batuu-ra és itt kezdődik el a kalandunk a Black Spire Outposton.

Az egyik szereplő, akivel már az elején találkozunk, a hatszemű Seezeslak (Bobby Moynihan), akivel a kantinjába keveredve ismerkedhetünk majd meg és ő fog minket beavatni a környék szabályaiba.

A Jedi visszatér utáni időkben játszódó játékban rengeteg új arccal fogunk találkozni, de már korábban is volt róla szó, hogy a Star Wars világából jól ismert szereplők is fel fognak majd itt-ott tűnni.

Galéria megnyitása

Az előző játék, a Vader Immortal kötötten vitt minket előre a sztoriban és nem nagyon jutott idő a szórakozásra. A Tales from the Galaxy’s Edge-ben viszont lesz zenelejátszó gép, darts és persze szabadon bejárható lesz a környék.

A fejlesztők nagyon izgatottak a produktumot illetően, ami még idén meg fog érkezni, egyelőre Oculus Quest exkluzivitással.

Az első részhez hasonlóan viszont elképzelhető, hogy csak exkluzivitást kap és idővel a Rift és a Rift S tulajdonok is örülhetnek majd neki, de erről egyelőre nincs információ

A PlayStation VR tulajdosoknak sincs viszont okuk a csüggedésre, ugyanis még a nyáron elérhetővé válik a platfromra a Star Wars Vader Immortal sorozat egy csomag részeként, így a vásárlók egyszerre játszhatják majd ki az összes epizódot.

A Vader Immortalban egy csempészt alakítunk, aki egy véletlen folytán kulcsszereplővé válik a sötét nagyúr tervének megvalósításában. A játékban lehetőségünk van a fénykard és az erő használatára, a sztorin túl pedig, a dojo módban hullámokban érkező ellenségeket verhetünk vissza többek között Anakin, Luke, Ashoka vagy éppen Darth Maul fénykardjaival, így hosszabb távú szórakozást is tud nyújtani.

Továbbá szintén PSVR-ra és PCVR-ra is érkezni fog a Star Wars Squadrons, így a Star Wars VR élményekre tényleg nem lehet majd panaszunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap