Ismét csúszik a Max Payne 3

A Take-Two listázta a még ebben a gazdasági évben kiadásra váró játékait és amint azt a címből kitalálhattátok, a Max Payne 3 nem szerepelt a felsorolásban.

Ismét csúszik a Max Payne 3

A Take-Two listázta a még ebben a gazdasági évben kiadásra váró játékait és amint azt a címből kitalálhattátok, a Max Payne 3 nem szerepelt a felsorolásban. Márciusban még azt mondták, hogy az év október 31-ével záruló negyedik gazdasági negyedévében kezünk közé kapjuk a játékot, de erről le kell hogy mondjunk, új dátum pedig sehol.

"Nem vesszük könnyedén egyik címünk kiadásának eltolását sem, de mint azt legutóbb a Red Dead Redemption-nel elért sikereink bizonyítják, fontos, hogy megadjuk minden játéknak az ahhoz kellő időt, hogy kihasználja a benne rejlő potenciált a piacon." - nyilatkozta Ben Feder.

Fel a fejjel, jön helyette Civilization V, LA Noire, Mafia II, NBA 2K11 és NHL2K11. A Take-Two bevételei 54%-os emelkedést mutattak az előző negyedévben, elérve a 268 millió dollárt. Ennek elérésében közrejátszott a BioShock 2 és a GTA: Episodes from Liberty City (plusz a GTAIV és az NBA 2K10 töretlen nép$zerűsége).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward