Shop menü

ISMÉT BEFUTOTT EGY GARMIN OKOSÓRA, ÉS EZÚTTAL IS KÜLÖNLEGESSÉGGEL VAN DOLGUNK

A napelemes hibrid okosórát követően most itt egy olyan eszköz, ami LTE kapcsolódási lehetőséget nyújt, és fiataloknak tervezték.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Ismét befutott egy Garmin okosóra, és ezúttal is különlegességgel van dolgunk

A rendkívül szerteágazó Garmin órapaletta ezúttal egy teljesen új taggal gyarapodott. A vállalat gyerekeknek már számos különböző viselhető kiegészítőt biztosít, de olyan megoldás még eddig nem volt, mint a Bounce névre hallgató eszköz. Ez egy gyerekeknek szánt okosóra mobil hálózati támogatással megfűszerezve.

Már hosszú ideje vannak olyan okosórák, amik mobil hálózati modemet is tartogatva biztosítanak jó lehetőségeket a csemetéknek és a gondoskodó szüleiknek, de a Garmin erre a területre eddig nem tévedett. Most viszont itt a Bounce, és egy 1,3 hüvelykes LCD kijelzőt vonultat fel 240 x 240 képpontos felbontással, ami nem különösebbe jó, de itt fontos volt a költségek alacsonyan tartása. A cég kínálatának kifejezetten olcsó tagja el a fiataloknak készített okosóra.

Galéria megnyitása

A készülék egy nagyon masszív tokot kapott, ami strapabíró műanyagból épül fel. Gombokkal könnyedén lehet kezelni, de érintéseket is érzékel a felülete. Nagyon egyszerűen használható a Bounce, és mivel több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amik alkalmassá teszik a nyomkövetésre, ezt kihasználva a sporttevékenységek követésére is alkalmas. Számos sportmódot nyújt a gyerekek számára a Garmin. A mérési adatokat pedig itt a szülők is látni fogják, szóval képet kaphatnak arról, hogy mennyire van edzésben a csemetéjük.

Galéria megnyitása

Az okosóra a napi aktivitás mellett felügyeli az alvási ciklusokat is, lehet majd azt látni, ha a gyermek alvási gondokkal küzd. De azt is el fogja árulni az okosóra, ha alvási időt követően esetleg felkel, és igyekszik megkerülni a szülők parancsát. Lehet az eszközön üzeneteket fogadni és küldeni, ezeket a szülők azonnal meg fogják kapni, így tud jelezni a gyermek, ha például előbb végzett az iskolában, és nem kell neki okostelefont adni erre a célra. Hangüzenetek továbbítására is alkalmas az eszköz.

Galéria megnyitása

A vállalat a Garmin Jr. alkalmazást biztosítja a Bounce kezelésére, a szülők ezen keresztül tudják beállítani az okosórát a gyerekük számára, és ebben lehet megoldani a felügyeletet, az adatok áttekintését is. A fiatalok el tudják majd küldeni a helyadatot is, onnan, ahol éppen tartózkodnak. Hiszen GPS is található az okosórában, így képes a pozíció meghatározására. A szülők távolról be tudják azt állítani, hogy az óra ne zavarj módban legyen az iskolaidő alatt, hogy a gyerek semmilyen értesítést ne kapjon óra közben váratlanul.

Galéria megnyitása

A 4G LTE hálózati modem meglétének köszönhetően kellően modern a termék, nem kell attól tartani, hogy kirántják alóla a talajt a szolgáltatók, mint ahogyan az megtörtént a 3G képes okosórákkal. Persze az fontos, hogy ehhez külön előfizetésről mindenképpen kell gondoskodni, de legalább egy társkártyára szükség lesz a Bounce eszköz használatához.

Galéria megnyitása

Az eszköz színes, hiszen gyerekeknek készült. A Garmin elérhetővé teszi többféle színnel és mintával is a terméket, lányos és fiús opció is akad. Van itt rózsaszín virágos mintával, fekete digitális terepmintával, és geometriai formákat felvonultató mentazöld variáns is. 5 ATM vízállósággal büszkélkedhet, tehát strandolni is lehet úgy, hogy nem kell levenni a csuklóról. Mivel csak 37,2 gramm, így a fiatalokat talán nem fogja túlzottan zavarni, de egyébként 42 milliméteres a tok, szóval eléggé bumfordi lesz gyerekcsuklón.

Galéria megnyitása

Annak ellenére, hogy aprónak nem mondható az okosóra, sajnos azt sem mondhatjuk el róla, hogy hosszú idei bírná. Bár a Garmin eszközök általában hosszú ideig el tudnak kocogni egy töltéssel, éppen erre a termékre ez nem igaz. Érdemes lesz kétnaponta feltenni a töltőre, hogy ne merüljön le véletlenül.

A Garmin Bounce ajánlott fogyasztói ára 150 dollárban lett meghatározva, az újdonság megvásárolható lesz Európában is. Bízunk abban, hogy Magyarországra is eljut majd a hivatalos értékesítési csatornán keresztül.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére